Centrul Regional de Formare Profesională Călărași organizează cursuri de calificare

CRFPA CalarasiCentrul  Regional de Formare Profesională a Adulţilor din Călăraşi, instituţie de interes naţional, aflată în subordinea Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin activitatea pe care o desfăşoară, asigură calificare, recalificare şi perfecţionare profesională de calitate, în conformitate cu cerinţele pieţei.  Centrul se adresează persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă , a celor interesate să se califice sau să se recalifice precum şi persoanelor juridice, în vederea calificării personalului propriu.

La ora  actuală, această instituţie asigură cursuri de formare profesională pentru 40 de meserii din diferite domenii de activitate cum sunt : construcţii, agricultură, comerţ, alimentaţie, servicii, metalurgie, IT şi limba engleză.  Cursurile de formare profesională  sunt atât de iniţiere cât şi de  perfecţionare.

În luna mai, Centrul Regional de Formare  Profesională a Adulţilor  din Călăraşi organizează patru cursuri de  calificare, după cum urmează:

  • 22 mai -cursul pentru lucrător instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze   14 -28 de locuri
  • 27 mai-cursul pentru lucrător instalator construcţii  14-28 de locuri
  • 27 mai-cursul de bucătar  14 -28 de locuri
  • 29 mai-cursul pentru brutar  14 -28 de locuri.

Cursurile se finalizază cu eliberarea  unui certificat de calificare, recunoscut de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Persoanele interesate pot depune o cerere la sediul instituţiei până la începerea cursului pentru care au optat.

Please enter banners and links.

Next Post

Actualitatea de Călărași lansează campania ,,Stop accidentelor în cele mai periculoase intersecții”

Dum mai 19 , 2013
În pofida acţiunilor de control şi supraveghere ale poliţie rutiere, există, în municipiul Călăraşi, câteva zone ,,ale morţii”, dacă se poate spune aşa, în care numărul accidentelor a crescut alarmant în ultimul timp. Statisticile Inspectoratului de Poliţie Judeţean demonstrează, în mod evident, acest aspect. În urma analizei efectuate la nivelul […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!