Centrul de Îngrijire și Asistență Ciocănești și-a sărbătorit hramul

Print Friendly, PDF & Email

slujba de sfintireCentrul de Îngrijire și Asistență Ciocănești și-a sărbătorit Hramul Acoperământul Maicii Domnului, joi, 1 octombrie. Totodată, a fost marcată și Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, care este marcată, în fiecare an, la această dată.

Preotul Costin Avram, de la Biserica Sfânta Anastasia din Călărași, a ținut, alături de un sobor de preoți, o slujbă de sfințire, după care a dorit să adreseze câteva cuvinte:

„Pentru prima dată, în Episcopia Sloboziei și Călărașilor, este trecută cu cruce roșie această sărbătoare, al cărei hram îl poartă Centrul de la Ciocănești, dar și Episcopia, tocmai de aceea, toți preoții sărbătoresc, cu evlavie, Acoperământul Maicii Domnului.

Pentru noi este un moment important și doresc să mulțumesc celor care fac o jertfă în acest Centru. De la infirmiere și până la directorul Doinița Nicolae, care depun o muncă demnă de mucenici. De menționat că tot ceea ce se întâmplă aici nu poate fi săvârșit de un singur om, ci doar în echipă.

Cornelia Toma alaturi de preotul Costin Avram Vă mulțumim și pentru dragostea pe care o arătați față de noi, preoții, care slujim în fiecare vineri, aici, și Dumnezeu să îi dea multă sănătate directorului acestui Centru de Îngrijire și Asistență Ciocănești, Cornelia Toma!”

La rândul său, Cornelia Toma a dorit să mulțumească, în numele beneficiarilor Centrului, pentru ajutorul primit, Consiliului Județean,  Direcției Generale de Asistență Socială, prin directorul Doinița Nicolae, primarului comunei Ciocănești, Petre Pavel, dar și preoților care slujesc, săptămânal, în acest loc.

„Vă mulțumim, din suflet, pentru tot ajutorul pe care l-ați acordat beneficiarilor noștri, pe tot parcursul anilor. Le mulțumesc angajaților care fac o muncă extrem de grea și știți la ce mă refer, pentru că nu e ușor să lucrezi cu oamenii, în general, cu atât mai mult cu cei care au probleme. Mulțumesc primarului Petre Pavel și Poliției din Ciocănești, care ne sprijină de fiecare dată! Vă așteptăm, la această dată, mereu, să sărbătorim împreună acest moment!”

După slujba de sfințire, beneficiarilor Centrului de Îngrijire și Asistență Ciocănești le-a fost oferită o masă plină de bunătăți, pregătită de angajații instituției.

mancarea pregatita mancarea pregatita.jpg2 slujba de sfintire 2 Conducerea Centrului de Ingrijire alaturi de beneficari

 

Please enter banners and links.

Next Post

Palatul Copiilor Călăraşi vă invită la deschiderea noului an școlar

vin oct. 2 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Sâmbătă, 3 octombrie, Palatul Copiilor organizează festivitatea de deschidere a noului an şcolar. Evenimentul se va desfăşura la scena din Parcul Dumbrava, începând cu ora 11. Copiii înscrişi la Palatul Copiilor vor prezenta un program artistic, iar invitaţii vor putea participa la atelierele de lucru, […]