Călărași/Miercuri, 2 decembrie, este programată o nouă oprire a apei potabile

se opreste apaEcoaqua anunță că, pentru pentru punerea în funcţiune a reţelelor de apă executate şi pentru finalizarea lucrărilor din cadrul contractului de înnoire a rețelelor de apă și canalizare, apa va fi oprită de miercuri, 2 decembrie, ora 23.00, și până joi, 3 decembrie, ora 23.00.

“Ne cerem scuze că nu am putut să ne ținem de promisiunea de a reporni furnizarea apei potabile la ora anunțată, data trecută, dar instalațiile sunt foarte vechi și ne-am întâlnit, în teren, cu surprize mai mari, decât am putut prognoza.

Mai avem programată o nouă oprire, și ultima, din acest an, pe data de 8 decembrie.

Dacă vremea ne va permite să acționăm, vom opri furnizarea apei potabile, în zilele anunțate, dacă nu, vom reprograma aceste opriri, ce vor fi anunțate, din timp, cetățenilor din municipiul Călărași.”, a declarat directorul Ecoaqua, Cezar Neagu.

Please enter banners and links.

Next Post

Momente solemne și paradă militară, de Ziua Națională, la Călărași

mar dec. 1 , 2015
Într-o zi frumoasă, la Călărași, cu  10 grade Celsius, de Ziua Națională,  aproape 2.000 de călărășeni, copii, părinți, bunici,  au participat la momentele festive, pregătite cu ocazia zilei de 1 decembrie. La Monumentul Eroilor, din Piața Orizont, au fost organizate acțiuni specifice dedicate acestei zile. După intonarea imnului național și […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!