Călărași/ Programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României – 1 Decembrie

1 decembriePrimăria Municipiului Călărași, în colaborare cu Centrul Militar Județean Călărași, organizează, în data de 1 Decembrie 2015, începând cu ora 10:00, la Monumentul Eroilor din Piața Orizont, acțiuni specifice acestei zile.

Astfel, călărășenii, alături de autorități publice locale și județene, cadre militare active și în rezervă, precum și veterani de război, sunt așteptați să ia parte la aceste acțiuni, printre care enumerăm: intonarea Imnului Național al României, oficierea unui serviciu religios, alocuțiunea referitoare la sărbătorirea Zilei Naționale a României a domnului prefect George Iacob, un scurt program artistic prezentat de elevii desemnați de Inspectoratul Școlar Județean Călărași, depunerea de coroane la Monumentul Eroilor, defilarea gărzii de onoare și a tehnicii de intervenție a MAI, SRI și STS.

 

 

Please enter banners and links.

Next Post

Călărași/Miercuri, 2 decembrie, este programată o nouă oprire a apei potabile

mar dec. 1 , 2015
Ecoaqua anunță că, pentru pentru punerea în funcţiune a reţelelor de apă executate şi pentru finalizarea lucrărilor din cadrul contractului de înnoire a rețelelor de apă și canalizare, apa va fi oprită de miercuri, 2 decembrie, ora 23.00, și până joi, 3 decembrie, ora 23.00. “Ne cerem scuze că nu […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!