1 iunie sărbătorit la Călărași

1 iunieSambata, 01.06.2013, Primaria municipiului Calarasi, in parteneriat cu  Consiliul Judetean Calarasi,  Centrul Cultural BARBU STIRBEI, Casa corpului didactic Calarasi si  Inspectoratul  Scolar Judetean Calarasi, oraganizeaza sarbatorirea Zilei Internationale a copilului.

Evenimentul se va desfasura In parcul “Dumbrava”, intre orele 9 30 – 15 30, unde va fi prezentat un program artistic realizat de elevii gradinitelor, scolilor si liceelor din municipiu, vor fi si diverse jocuri interactive, desene pe asfalt, animatie cu personaje de poveste, premierea copiilor cu rezultate deosebite in activitatea artistica, precum si suprize pregatite celor prezenti. Tot sambata vizitele la Gradina Zoologica din municipiu vor fi gratuite.

“Intotdeauna copiii trebuie sa reprezinte pentru noi toti o prioritate deoarece ei sunt cei ce dau sens vietii noastre si ei sunt cei care vor aduce plus valoarea datorata tineretii si viziunii in viitor. Cu acest prilej nu pot sa le  urez decat un sincer la multi ani si o copilarie frumoasa!” –  Daniel Stefan Dragulin.

 1 iunie, copiii sunt aşteptaţi pe platoul din faţa Prefecturii

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului , USL Călăraşi organizează sâmbătă, 01.06.2013, orele 10, la  km 0 (platoul din faţa Prefecturii), o serie de activităţi dedicate acestei minunate ocazii.

Vă aşteaptă o multitudine de surprize, jocuri, concursuri şi  premii. Retrăiţi vârsta inocenţei , în compania clovnului Bozo şi descoperiţi culorile încântătoare ale “Curcubeului Jucăuş “!

Centrul Cultural și Mix Music organizeaza acțiuni de 1 iunie

Pe data de 31 mai 2013, ora 09:00 , Mix Music și Centrul Cultural Județean organizeaza o super petrecere dedicata Zilei Internationale a Copilului, pe Platoul din fata Consiliului Judetean Calarasi. Vrem sa le cantam copiilor, sa ii incantam, sa ii fermecam cu un show de magie si sa le captam atentia prin diferite jocuri sau competitii.

Asadar, va asteptam vineri, 31 mai 2013, la ora 09:00, pe platoul din fata Consiliului Judetean, pentru a petrece alaturi de noi o Zi a Copilului de neuitat!

Ziua Copilului sărbătorită, la Olteniţa, cu personaje de basm și desene animate

 În cadrul inițiativei deputatei Raluca Surdu ”Azi copii – mâine adulți – întotdeauna responsabili”, sâmbătă, 1 iunie 2013, de Ziua Internațională a Copilului, copiii prezenți în parcul central al municipiului Oltenița, vor avea bucuria de a se întâlni cu personaje de basm și desene animate: Mickey Mouse, Batman şi Albă ca Zăpada. Trupa de animatori Party Staff, din București, va încânta copii cu pictură facială, baloane modelate în figuri trăznite și desene pe asfalt.

De 1 iunie copiii din Borcea vor fi sărbătoriţi de Primărie

De Ziua Internaţională a Copilului, copiii din Borcea se vor bucura de manifestările dedicate lor. Primarul Aniel Nedelcu ne-a declarat că, fiind o zi specială, nu putea să treacă neobservată, astfel că aceştia vor fi bucuraţi, de conducerea comunei, cu concursuri şi premii. Referindu-se, de această dată, la elevi, primarul Aniel Nedelcu a spus că este pregătit să îi premieze pe cei care au performanţe, şcolare în acest an.

„Prin hotărâre de Consiliu Local vor fi stabilite sumele de bani, deloc neglijabile, cu care vor fi recompensaţi, atât elevii care au performat, cât şi profesorii lor îndrumători.”, spune primarul comunei Borcea.

Please enter banners and links.

Next Post

Să fim din nou copii, pentru încă o zi

vin mai 31 , 2013
Ziua de 1 Iunie este aşteptată, cu multă bucurie, de copii, dar şi de părinţi. Avem ocazia, în această dată de suflet, să ne amintim chiar de noi, de perioada când eram copii. Asta voi face şi eu, în rândurile următoare. Copilăria a fost o perioadă fericită, deşi eram 4 […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!