Ziua Copilului sărbătorită, la Olteniţa, cu personaje de basm și desene animate

Oltenita_1iunie_

 

În cadrul inițiativei deputatei Raluca Surdu ”Azi copii – mâine adulți – întotdeauna responsabili”, sâmbătă, 1 iunie 2013, de Ziua Internațională a Copilului, copiii prezenți în parcul central al municipiului Oltenița, vor avea bucuria de a se întâlni cu personaje de basm și desene animate: Mickey Mouse, Batman şi Albă ca Zăpada. Trupa de animatori Party Staff, din București, va încânta copii cu pictură facială, baloane modelate în figuri trăznite și desene pe asfalt.

 

 

 

 

 

 

raluca S

 

”Ca mamă, vibrez aparte, ori de cîte ori este vorba despre copii. În ciuda grijilor de fiecare zi, pe 1 iunie avem a ne bucura de prichindeii și prichinduțele noastre. În plus, 1 iunie poate fi și o zi a introspecției, a redescoperirii copilului din noi, a spiritului creativ, jucăuș, curajoș și neîngrădit de rigorile pe care le presupune a fi mare, a fi adult. Invit astfel pe toți, mici și mari, să redescopere jocul și joaca, de dragul lor, fără mize și preocupări interesate. La mulți ani frumoși, copiilor și părinților, deopotrivă!”, le spune deputata Raluca Surdu:

 

 

 

 

Aurel N

 

Deputatul Aurel Niculae, se va alătura acestei acţiuni:

”Sunt tată a doi băieți, iar acest lucru îmi ocupă tot timpul. Indiferent că sunt, sau nu, lângă ei, îi am mereu în gând și îmi înseninează fiecare clipă. Sper, din suflet, ca fiecare părinte să simtă la fel. Prin copiii noștri ne putem redescoperi, ne putem înțelege mai bine pe noi înșine și relațiile în care am fost sau suntem. La mulți ani, fără grijile maturității!”

Please enter banners and links.

Next Post

Festivalul Căpșunului a fost sărbătorit în comuna Radovanu

vin mai 31 , 2013
Ziua de duminică, 26 mai, a fost plină de surprize pentru locuitorii comunei Radovanu. Primarul Vasili ca Dobrescu a organizat a IV-a ediție a Zilei Comunei, intitulată: „Festivalul Căpşunului”. Sute de radoveneni au venit, cu mic, cu mare, să îi vadă pe artiştii invitaţi să cânte la acest eveniment. Atât muzica uşoară, cât şi cea populară, i-a ridicat pe locuitorii comunei […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!