Week-end cu accidente mortale, în județul Călărași

Print Friendly, PDF & Email

biciclist accidentatÎn după amiaza zilei de duminică, 11 mai, un bărbat de 37 ani, care conducea un autoturism înmatriculat în Ucraina, a accidentat doi biciclişti, care se deplasau pe DN 3B, din direcţia Chiciu către Călăraşi.

Din primele verificări efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat că, pe fondul neatenţiei conducătorului auto, autoturismul a surprins şi accidentat pe Ciulin. Milea, de 60 ani, şi pe Vasile Daniel, de 49 ani, ambii din Călăraşi. Un echipaj SMURD a fost solicitat să acorde primul ajutor celor două victime.  La sosirea  paramedicilor SMURD, la locul accidentului, Vasile Daniel  era inconştient şi prezenta traumatism cranio-cerebral sever, otoragie, fractură deschisă la membrul superior drept, excoriaţii faciale şi multiple plăgi la nivelul capului.

Din accident, a rezultat decesullui Vasile Daniel şi rănirea uşoară a lui Ciulin Milea.  Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal.

microbuz rasturnat Microbuz răsturnat în comuna Şoldanu  şi patru pasageri răniţi

În dimineaţa zilei de luni  12 mai a.c., pe DN 4, în comuna Şoldanu, P. Florin, de 36 ani, din Bucureşti, care conducea un autoturism, din direcţia Bucureşti către Olteniţa, pe fondul efectuării unei manevre de depăşire neregulamentară, a intrat în coliziune laterală cu un microbuz, condus regulamentar din sensul opus de O. Costel, de 45 ani, din comuna Mitreni, judeţul Călăraşi. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat pe partea dreaptă, rezultând rănirea a patru pasageri, dintre care unul grav, care au fost transportaţi la Spitalul Olteniţa pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, şi le-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Please enter banners and links.

Next Post

Mihai Morar si Daniel Buzdugan vor prezenta Festivalul Flori de Mai

mar mai 13 , 2014
In perioada 22 – 25 Mai 2014, va aloc Festivalul-ConcuMuzicii Usoare „Flori de Mai”. Cetrul Cultural Judeţean a trasnmis următorul comunicat cu privire la desfăşurarea spectacolului:   Concursul va fi structurat pe două secţiuni: 1. Secţiunea „FLORICELE PE CÂMPII” – în care vor evolua copii cu vârste cuprinse între 06 […]