Vicepreședintele PNL, Filipescu:,,Până la sfârșitul anului, ar trebui anunțați candidații la Primărie”

Vicepreședintele PNL pe zona Sud-Muntenia, Răducu Filipescu, a afirmat în conferința de presă locală că, până la sfârșitul acestui an, trebuie cunoscute numele celor care vor candida la funcția de primar.

În ceea ce privește candidatura la primăria municipiului Călărași, vicepreședintele Răducu Filipescu spune că oricine ar fi candidatul, nu va fi ușoară bătălia cu PSD-ul.

,,Eu zic că, la până la sfârşitul acestui an, trebuie să stabilim, pe fiecare localitate, omul şi locul. Mi-ar fi greu să spun care este candidatul ideal la Călărași, care câştigă sigur. Şi Drăgulin dacă va candida, nu va fi chiar atât de uşor. Pentru că cei de la PSD s-au aşezat pe treabă. Şi dacă nu stai cu ochii pe ei, nici nu ştii când ţi-au luat scaunul. Eu aş scoate, la jumătatea anului, patru candidaţi. Aş vrea să-i văd pe toţi candidaţii aceştia ce fac la alegerile europarlamentare, cum se mişcă, pentru că e important să-i vezi într-o campanie electorală care nu e deloc tentantă. Pentru că adevăratul liberal, care ţine la partid, este cel care se bate atunci când nu are el un ţel personal.”

În ceea ce privește organizația  municipală a PNL, sunt de recuperat voturi importante, afirmă acesta:

,,Viorel Ivanciu nu a preluat organizaţia municipală la maximum posibil. Organizaţia municipală, când a ieşit Daniel Drăgulin primar, avea 18.000 de voturi, după care a coborât la 10.000 de voturi, apoi la 8000 de voturi, iar la alegerile parlamentare a avut 4600 de voturi. Nu pot să zic că Ivanciu a preluat o organizaţie care e ca o floare şi va zdrobi tot la alegerile locale. A preluat o organizaţie care e puţin cam ciufulită, sau a fost ciufulită de PSD în alegerile parlamentare. De fapt, am fost ciufuliţi toţi, nu numai organizaţia municipală. Rezultatele nu au fost deloc spectaculoase, nici la nivel local, nici la nivel judeţean. Se ştie că alegerile alea au fost pierdute cu brio. De la 4600 de voturi, ca să ajungi la 10.000 – 12.000 de voturi, trebuie să iei serios taurul de coarne.”, a concluzionat vicepreședintele PNL, Răducu Filipescu.

 

 

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

I.P.J. Călărași anunță programarea candidaților pentru evaluarea psihologică

mar ian. 30 , 2018
Candidații înscriși la concursurile organizate de Inspectoratul de Poliție Județean Călărași în vederea ocupării, cu personal recrutat din sursă externă prin încadrare directă sau reîncadrare, vor susține evaluarea psihologică în perioada de 01-03 februarie a.c.. Vă informăm că în zilele 01, 02, 03 februarie a.c., se vor desfășura activitățile specifice de […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!