Trafic îngreunat pe DN3 și DN3A

Având în vedere că, la această oră pe DN3 Lehliu-Gară-Călărași și DN3A București – Călărași sunt semnalate mai multe porțiuni de carosabil acoperit cu zăpadă viscolită, circulația rutieră fiind îngreunată, recomandăm conducatorilor auto să folosească și alte rute de deplasare, cum ar fi: Autostrada A2 – Drajna – DN21 – municipiul Călărași.

***Pentru a conduce în siguranţă, în contextul avertizărilor meteorologice, Poliția Română vă recomandă:

Pe timp de ploaie sau ninsoare, utilizați luminile de întâlnire şi pe timpul zilei, pentru toate categoriile de drumuri, şi pe cele de ceaţă, în cazul apariţiei acestui fenomen!

Evitați acţionarea bruscă a mecanismelor de direcţie și de frânare ale autovehiculului, pentru evitarea acvaplanării sau derapajelor necontrolate!

Nu uitați că sunteți obligați să vă echipați autovehiculele cu anvelope de iarnă, atunci când circulați pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei!

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Vicepreședintele PNL, Filipescu:,,Până la sfârșitul anului, ar trebui anunțați candidații la Primărie”

lun ian. 29 , 2018
Vicepreședintele PNL pe zona Sud-Muntenia, Răducu Filipescu, a afirmat în conferința de presă locală că, până la sfârșitul acestui an, trebuie cunoscute numele celor care vor candida la funcția de primar. În ceea ce privește candidatura la primăria municipiului Călărași, vicepreședintele Răducu Filipescu spune că oricine ar fi candidatul, nu […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!