I.P.J. Călărași anunță programarea candidaților pentru evaluarea psihologică

Print Friendly, PDF & Email

Candidații înscriși la concursurile organizate de Inspectoratul de Poliție Județean Călărași în vederea ocupării, cu personal recrutat din sursă externă prin încadrare directă sau reîncadrare, vor susține evaluarea psihologică în perioada de 01-03 februarie a.c..

Vă informăm că în zilele 01, 02, 03 februarie a.c., se vor desfășura activitățile specifice de evaluare psihologică, de către Centrul de Psihosociologie al Ministerului Afacerilor Interne, pentru candidații înscriși la concursurile organizate de Inspectoratul de Poliție Județean Călărași în vederea ocupării, cu personal recrutat din sursă externă, a 21 posturi vacante.

Candidații vor avea asupra lor actul de identitate și pix cu pastă de culoare albastră.

Pogramarea nominală pe zile, serii și ore se regăsește pe pagina web https://cl.politiaromana.ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs și la avizierele inspectoratului, unde vor fi publicate anunțuri cu precizări referitoare la programul desfășurării tuturor probelor de concurs.

 

 

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

668 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

mar ian. 30 , 2018
 Angajatorii din Spa?iul Economic European ofer?, prin intermediul re?elei EURES România, 668 locuri de munc? vacante, dup? cum urmeaz?: Spania – 164 locuri de munc?: 150 agricultor, 10 sudor, 3 tehnician, 1 montator structuri (panouri) metalice; Germania – 111 locuri de munc?: 28 ?ofer de camion, 28 salvamar, 10 programator PLC, 8 […]
0Shares