Vasile Blaga a stat pe baloții de paie ai deputatului Iliuță, în comuna Vâlcelele

Print Friendly, PDF & Email

blagaJoi, 16 mai, a avut loc, la Ivănești, întrunirea Comisiei Naționale pentru Agricultură a PDL, în comuna Vâlcelele. Ședința a fost ținută la una din fermele deputatului Vasile Iliuță, acțiunea având loc într-o atmosferă rustică, în aer liber. Aranjamentul a fost unul cât se poate de natural, invitații și jurnaliștii așezându-se, nu pe scaune, ci pe baloți de paie.

Încă de joi seară, președintele PDL, Vasile Blaga, împreună cu secretarul general, Gheorghe Flutur au venit la Ivănești, locul unde au fost cazați oaspeții și unde s-a desfășurat acțiunea.

Pe ordinea de zi s-a aflat prezentarea strategiei PDL pe domeniul agriculturii, pentru perioada 2014-2020, prezentarea proiectelor de succes în domeniu și au avut loc dezbateri.

După discuții, a urmat vizitarea unor ferme vegetale zootehnice și a unor spații de depozitare a cerealelor.

La eveniment a fost prezent și președintele Departamentului de politici în agricultură al PDL, Gheorghe Ștefan.

Comisia Națională pentru Agricultură a PDL a fost găzduită, pentru a doua oară, în comuna Vâlcelele, județul Călărași. Prima dată aceasta a avut loc, în urmă cu doi ani, perioadă în care deputat a fost Stelian Fuia și, totodată, președinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților.

În prezent, gazda evenimentului, deputatul Vasile Iliuță este secretarul executiv al PDL, în Biroul Permanent Național, dar și președintele Comisiei Naționale pentru Agricultură al PDL.

Please enter banners and links.

Next Post

Afaceri sociale și locuri de muncă, în satele din județul Călărași

vin mai 17 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱    Joi, 16 mai, la Călărași, Fundația Soros România a organizat evenimentul Economia socială în satele românești, cel de-al șaselea, din campania de promovare a rezultatelor proiectului RURES. Spațiul Rural și Economia Socială în România. Primele afaceri sociale, din județul Călărași, au fost create […]