Va fi oprită apa potabilă, în municipiul Călărași

Societatea ECOAQUA S.A. Călăraşi, în calitate de beneficiar al contractului prin care au fost reluate lucrările la obiectivul de investiţii „Extinderea şi reabilitarea reţelelor de distribuţie şi a sistemului de canalizare inclusiv staţii de pompare apă uzată din aglomerarea Călăraşi”, informează locuitorii municipiului că furnizarea apei potabile se va întrerupe, începând cu data de 30.03.2016, ora 00:00, până pe 30.03.2016, ora 23:00.

Întreruperea furnizării apei, pe durata şi în perioada programată, este strict necesară pentru punerea în funcţiune a reţelelor nou executate şi pentru finalizarea lucrărilor din cadrul contractului anterior menţionat.

ECOAQUA SA Călăraşi mulţumeşte cetăţenilor municipiului Călăraşi pentru înţelegerea manifestată şi îşi exprimă regretul pentru inconvenientele de orice natură cauzate prin şi pe durata desfăşurării lucrărilor şi a întreruperii furnizării apei potabile.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Colegiul Naţional ,,Barbu Ştirbei”, pe podiumul Olimpiadelor Kaufland

joi mart. 24 , 2016
Proiectul  Olimpiadele K ce a mobilizat 1.190 de instituții de învățământ din întreaga țară  şi-a  anunțat învingătorii.  Locul întâi a fost premiat cu 40.000 de euro, locul doi cu 30.000 de euro, iar următoarele 101 școli din clasament au fost recompensate cu câte 20.000 de euro fiecare. În această competiţie […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!