Un medic ortoped a preluat frâiele conducerii Spitalului Județean de Urgență Călărași

Daca la sfarsitul lui 2012, va informam ca licitatia publica pentru managementul privat al celei mai importante unitati medicale din judet a beneficiat de participarea firmei Tetraedru Medical Consulting SRL, urmare a indeplinirii cerintelor tehnice si financiare solicitate de Consiliul Judetean Calarasi, aceasta a devenit castigatoarea procedurii.

Astfel, ca prima masura in aplicarea managementului privat, societatea Tetraedru Medical Consulting SRL a numit un nou manager al Spitalului Judetean de Urgenta Calarasi in persoana doctorului Romulus Dan Șerban.

In varsta de 47 de ani, absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davilla”, dar si al facultatii de administratie publica din cadrul A.S.E. București, doctorul Romulus Dan Șerban este de peste 16 ani medic – specialitatea ortopedie-traumatologie in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca din București.

In paralel cu activitatea profesionala, doctorul Romulus Dan Șerban a indeplinit o serie de functii administrative fiind: consilier pe probleme de sanatate al primului ministru (1998 – 1999), consilier al presedintelui C.N.A.S, consilier pentru relatia cu administratia centrala si locala al presedintelui Romaniei (octombrie – decembrie 2000), director al Directiei Monitorizare si Corp Control al C.N.A.S, director general al Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Pantelimon (decembrie 2005 – mai 2006), precum si presedinte al Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor, functie pe care a indeplinit-o pana in septembrie 2011.

Cu o importanta experienta profesionala, dar si administrativa, doctorul Romulus Dan Șerban se angreneaza intr-o misiune deloc usoara, aceea de a efiecientiza activitatea Spitalului Judetean de Urgenta Calarasi.

 

 

Please enter banners and links.

Next Post

Nu mai suntem printre codașii evenimentelor culturale

vin ian. 11 , 2013
 Aniversarea datei de 15 ianuarie, ziua in care s-a nascut poetul national Mihai Eminescu, marcheaza, in acelasi timp, Ziua Nationala a Culturii, stabilită în urmă cu 3 ani. Daca activitatile organizate anual de Directia Judeteana pentru Cultura Călărași, au devenit un fapt de traditie pentru viata culturala călărășeană, de aceasta […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!