Un grup de tineri a adus un strop de bucurie şi multe daruri unor fetiţe din Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

umanitar,,Dar din dar se face rai”, spune o vorbă din popor. Cam aşa se poate spune despre gestul venit din partea câtorva tineri care au dorit să ajute o familie din Călăraşi, cu prilejul sărbătorilor pascale. Iniţiativa a venit din partea unei tinere călărăşence, care nu a dorit să-şi dezvăluie identitatea. Ea a fost şi mesagerul colegilor săi din Bucureşti, pentru a face câteva daruri unei familii din Călăraşi, ce trece printr-o perioadă dificilă. La propunerea sa, s-au strâns banii necesari pentru darurile care au fost oferite cu prilejul sărbătorilor de Paşti.
Sâmbătă, 19 aprilie, în casa familiei Apostol, din Călăraşi, a fost readusă bucuria şi speranţa pentru o viaţă mai bună, prin vizita tinerei călărăşence, ce dorit să facă o surpriză neaşteptată. Cele trei fetiţe, Alexandra, Andreea şi Irina, împreună cu mama lor, Florentina, au primit, cu lacrimi în ochi şi cu multă recunoştinţă, darurile oferite. Tânăra, însoţită de mama sa, a adus adus tot ceea ce este necesar pentru o masa îmbelşugată de Paşti: legume, fructe, zahăr, ulei, făină, sucuri, detergent, îmbrăcămite, toate produsele ridicîndu-se la valoarea de 500 de lei. Cele trei fetiţe au rezultate foarte bune la şcoală, în ciuda greutăţilor prin care trec. Sunt crescute numai de mama lor, pentru că tatăl le-a părăsit în urmă cu doi ani de zile şi nu le-a mai dat niciun semn de viaţă. Trăiesc numai din salariul mamei de 1000 de lei, pe care, jumătate trebuie să-l dea pe chiria apartamentului în care locuiesc. Acum câţiva ani de zile, banca le-a luat casa şi au fost nevoite să locuiască cu chirie. Chiar dacă trec prin momente mai grele ale vieţii, cele trei fetiţe au ştiut să se bucure de sărbătorile de Paşti, mulţumindu-le din suflet tinerilor ce au dorit să le aducă un stop de fericire.

Please enter banners and links.

Next Post

Îndemnul deputatei Raluca Surdu: ”2% din Colegiul 5, pentru Colegiul 5!

vin apr. 25 , 2014
2% din Colegiul 5, pentru Colegiul 5! – prin Asociația de Dezvoltare Comunitară Împreună pentru Viitor – Spanțov” “Avem și prima reacție (sperăm, nu singura) la apelul nostru de identificare și promovare a organizațiilor neguvernamentale din zona Colegiului 5 – Călărași. Am deosebita plăcere de a prezenta Asociația de Dezvoltare […]