Drăgulin promite peste 13.000 de voturi, în Călărași, la europarlamentare

Dragulin alegeriPreședintele PNL Călărași, Răducu Filipescu a declarat, în această săptămână, că are ca țintă, la nivelul regiunii Sud Muntenia de care răspunde, un procent de 20%-22%, din voturi, la alegerile europarlamentare.
În județul Călărași, împărțirea voturilor în viziunea liderului liberal, va fi următoarea:
55% PNL, 24% PSD, 10-12% PDL, iar PMP și PP-DD consideră că vor trece pragul de 5%.
În ceea ce privește municipiul Călărași, aici responsabilitatea îi revine primarului și președintelui de organizație municipală a PNL, Daniel Ștefan Drăgulin, care i-a promis liderului liberal județean 13.800 de voturi pentru candidatii PNL, în 25 mai.
„Eu cred că e greu de realizat această ţintă propusă de Dan Drăgulin, dar o să fie pe aproape. Am făcut calculul la 79.000 de alegători prezenţi la vot, în judeţ. Dintre aceştia, am zis că 48.000 vor vota cu PNL, iar 13.000 de votanţi PNL ar fi din municipiu. E foarte important şi câţi oameni putem scoate la vot. Mizăm pe o rată de participare de 30%-32%, în condiţiile în care ştim să îi motivăm să vină.”

Please enter banners and links.

Next Post

Un grup de tineri a adus un strop de bucurie şi multe daruri unor fetiţe din Călăraşi

joi apr. 24 , 2014
,,Dar din dar se face rai”, spune o vorbă din popor. Cam aşa se poate spune despre gestul venit din partea câtorva tineri care au dorit să ajute o familie din Călăraşi, cu prilejul sărbătorilor pascale. Iniţiativa a venit din partea unei tinere călărăşence, care nu a dorit să-şi dezvăluie […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!