Ţone: „Rezultatul de la Olteniţa nu mă miră!”

Print Friendly, PDF & Email

Petre Tone sAl doilea municipiu din judeţul Călăraşi , Olteniţa a repurtat la alegerile europarlamentare, o victorie detaşată faţă de urmatorul partid clasat, PNL: 48,35%, faţă de 13,63%.

Primarul Petre Ţone a declarat pentru Actualitatea de Călăraşi:

„Recunosc că am merite mai puţine eu, e meritul întregii echipe, al celor 14 conducători ai organizaţiilor locale, în frunte cu preşedintele lor, şeful de campanie, Gheorghe Matei. Rezultatul nu mă miră, pentru că, în 2009, PSD-ul condus tot de mine, a obţinut 42,5 %, iar PNL-16%.

Acum e normal ca, în calitate de primar şi alături de o echipă puternică să crească forţa noastră.

Atu-ul meu a fost ceea ce am construit în ultimii doi ani în Olteniţa! Mă bazez, deasemenea, şi pe „generalii” mei, preşedinţii organizaţiilor locale, că vom reuşi mai departe!

Deja am început să ne pregătim pentru alegerile prezidenţiale, iar marţi, 27 mai, vom avea o şedinţă de analiză, după care vom tura motoarele la maxim!”, a spus Petre Ţone.

Please enter banners and links.

Next Post

Dragoş Coman: “PMP a bătut PDL, în municipiul Călăraşi”

lun mai 26 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱 Partidul Mişcarea Populară (PMP), formaţiune aflată în plin proces de construcţie, în judeţul Călăraşi, a obţinut la alegerile europarlamentare, un scor de 3,41%. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre rezultatul obţinut de PMP în municipiul Călăraşi, care a fost peste media partidului, […]