Ce spune Daniel Drăgulin despre scorul de 20,38%, obţinut de PNL în municipiu

Print Friendly, PDF & Email

dragulinAlegerile europarlamentare au venit cu rezultate surpriză, atât pentru judeţul Călăraşi, cât şi pentru municipiul reşedinţă de judeţ.
Până de curând , considerat un judeţ galben, datorită voturilor obţinute, Călăraşiul a arătat că preferinţele sale de vot s-au schimbat, fapt confirmat de rezultatele alegerilor europarlamentare de duminică, 25 mai, care arată că judeţul nu mai are mult şi va redeveni „roşu”: PNL a obţinut, la nivel de judeţ-34,93, iar PSD-ul vine puternic din urmă cu 32,54%.
La nivelul municipiului Călăraşi, scorul obţinut a fost de 20,38% PNL, cu 13 procente mai mic decât cel al alianţei PSD-UNPR-PC.
I-am cerut punctul de vedere preşedintelui organizaţiei municipale a PNL, totodată, primarul municipiului Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin, care ne-a declarat:
„E un rezultat care nu mă mulţumeşte. Consider că ceea ce am făcut în timpul campaniei electorale nu a fost îndeajuns. Trebuiau purtate discuţii cu cetăţenii din mai multe zone ale oraşului. În campanie am mers pe multe din străzile Călăraşiului, au spus că mă susţin, dar nu s-a văzut şi la vot. E un semnal de alarmă la activitatea pe care trebuie să o desfăşor în continuare, privind şi investiţiile din municipiu ce trebuie făcute. Cetăţenii nu înţeleg că în doi ani nu poţi face cât în 4 sau 8 ani!
La Călăraşi am obţinut un scor bun, pentru că sunt peste media pe ţară a partidului, dar nu mă mulţumeşte asta! Vom analiza ce s-a întâmplat în perioada ce a trecut, vom pune în discuţie în cadrul Biroului Municipal activitatea partidului şi vom lua măsurie care se impun. Pot spune că alegerile europarlamentare sunt aparte de cele locale, deoarece în 2009 aveam un scor de 15%, iar în 2012 am câştigat alegerile locale cu peste 50%.
Întrebat de diferenţa de scor, la municipiu, între PNL şi PSD, Daniel Drăgulin a răspuns:
„Acest scor nu ma demoralizează, din contră, mă mobilizează şi se va vedea acest lucru la alegerile prezidenţiale şi locale, prin faptul că organizaţia îşi va schimba radical activitatea. Situaţia politică din aceste zile, faptul că PNL a plecat din USL, lucru resimţit şi de mine în discuţiile cu cetăţenii, au dus la acest scor! S-a terminat o bătălie, nu şi războiul!”

Please enter banners and links.

Next Post

Ţone: „Rezultatul de la Olteniţa nu mă miră!”

lun mai 26 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Al doilea municipiu din judeţul Călăraşi , Olteniţa a repurtat la alegerile europarlamentare, o victorie detaşată faţă de urmatorul partid clasat, PNL: 48,35%, faţă de 13,63%. Primarul Petre Ţone a declarat pentru Actualitatea de Călăraşi: „Recunosc că am merite mai puţine eu, e meritul întregii […]

Te mai poate interesa