Spitalul din Lehliu-Gară funcţionează la întreaga capacitate

Print Friendly, PDF & Email

Spital Lehliu GaraControalele care au fost făcute la ordinul Ministerului Sănătăţii, în spitalele din ţară, s-au lăsat cu sancţiuni pentru multe dintre acestea.

Pe site-ul Ministerului Sănătăţii era publicat, în luna aprilie, după efectuarea primulul control, faptul că activitatea este suspendată la Spitalul din Lehliu-Gară.

Managerul spitalului,  Vasile Mircea Dîngă a declarat, pentru Actualitatea de Călăraşi, că nu a fost oprită niciun moment activitatea spitalului, ci a fost doar de o deficienţă de comunicare între Minister şi DSP Călăraşi.

DSCF3384„Primul control, din luna aprilie, a coincis cu perioada de începere a lucrărilor la Ambulatoriul din Lehliu-Gară şi noi eram, practic, în momentul în care mutam Policlinica în spaţiile special amenajate, din Spital.

Imediat cum am mutat cele patru secţii din Ambulatoriu: pediatrie, interne, chirurgie şi obstetrică-ginecologie, laboratorul, pentru care a fost nevoie de 4 camere, şi TBC-ul, căruia i-am dat o clădire separată, care va rămâne definitivă, am avizat activitatea Spitalului şi Ambulatoriului, la D.S.P. Călăraşi. Acum sunt în discuţii cu Casa de Sănătate pentru a încheia contractul pentru cele 91 de paturi, ba chiar avem şi un medic nou pe Ambulatoriu, care a venit în această perioadă, pe specialitatea dermatologie.

Am avut mici deficienţe constatate (gen zugrăvit unele încăperi, refăcut băi), pe care le-am remediat, unele, chiar în timpul controlului, altele, până la al doilea control, care a avut loc luna trecută.”, ne-a declarat managerul spitalului, Vasile Mircea Dîngă.

Please enter banners and links.

Next Post

Primarul comunei Crivăţ exclus din PP-DD

mie iun. 18 , 2014
Alegerile europarlamentare nu au trecut fără să lase în urma lor reacţii. După analiza pe care şi-au făcut-o conducerile de partid, s-a acţionat cum s-a considerat a fi mai bine pentru viitorul partidului. PP-DD Călăraşi a transmis, în cursul săptămânii trecute, o adresă primarului din comuna Crivăţ, Ion Robu, prin […]