Spitalul Călărași s-a înnoit: cu o investiție recepționată și cu un director medical

inaugurare UPUJoi, 30 iunie, a avut loc recepția obiectivului de investiții “Extindere Unitate Primiri Urgențe și acces ambulanțe” la Spitalul Județean de Urgențe Călărași. Investiția Consiliului Județean Călărași are o valoare de 2,46 milioane RON și se întinde pe o suprafață de 1525 mp. În momentul de față, Consiliul Județean Călărași are în derulare încă trei obiective de construcții și montaj în spitalul din Călărași: – corp A, etaj 2: Laborator analize medicale – corp A, etaj 4: Bloc operator – Reparație capitală ascensoare pentru marfă și personae.

Prezent la eveniment, președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, și-a reafirmat sprijinul pentru îmbunătățirea actului medical din cadrul Spitalului Județean de Urgențe Călărași, precizând că acest obiectiv rămâne principala prioritate a mandatului său. Președintele CJ Călărași a promis că se va implica pentru identificarea de soluții care să rezolve deficitul de medici din cadrul Spitalului Județean de Urgențe Călărași.

Belusica L.Noul director medical al spitalului, Conf. Univ. Dr. Laurențiu Belușică, a declarat că a fost adus la Călărași de hotărârea pe care a văzut-o la președintele Consiliului Județean, de a se implica în creșterea calității actului medical.

 

inaugurare UPU 2 UPU

Please enter banners and links.

Next Post

Pompierii călărășeni s-au calificat la faza națională a “Competiției naționale de descarcerare și de acordare a primului ajutor calificat“

vin iul. 1 , 2016
În perioada 27 – 29 iunie 2016, I.S.U. Giurgiu a organizat faza a II a (zonală) a “Competiției naționale de descarcerare și de acordare a primului ajutor calificat “, competiție la care au participat inspectoratele județene pentru situații de urgență din zona 4, și anume I.S.U. Călărași, I.S.U. Dâmbovița, I.S.U. […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!