Șoferul din cauza căruia doi oameni au murit, în accident, la Tonea, a fost arestat

Judecatoria CalarasiPotrivit Biroului de presă al I.P.J. Călăraşi, marţi 7 ianuarie, magistraţii Judecătoriei Călăraşi au dispus arestarea preventivă. pentru următoarele 29 de zile. a lui O. Stănel, autorul accidentului din data de 5 ianuarie, în satul Tonea.
Poliţiştii Serviciului Rutier Călăraşi l-au prezentat ieri, 7 ianuarie, pe O. Stănel, de 23 ani, din comuna Roseţi, judeţul Călăraşi, în faţa magistraţilor Judecătoriei Călăraşi, cu propunerea de arestare preventivă sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă.
În dimineaţa de 5 ianuarie a.c., fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, la volanul unui autoturism marca VW Passat, O. Stănel a produs un accident rutier, pe DN 3B, pe raza satului Tonea, în urma căruia, doi pasageri au decedat şi alte patru persoane au fost rănite uşor.
După recoltarea probelor biologice, s-a constatat că şoferul avea o îmbibaţie alcoolică de 0,80 g/l alcool pur în sânge.
Ca urmare a mandatului de arestare preventivă, emis de instanţă, pentru 29 de zile, suspectul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Călăraşi.

Please enter banners and links.

Next Post

Fostul ministru al agriculturii, Stelian Fuia cercetat penal de DNA

mie ian. 8 , 2014
Pe site-ul Direcției Naționale Anticorupție a fost publicat astăzi următorul comunicat: Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au început urmărirea penală față de următoarele persoane: FUIA STELIAN, director la Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare a Plantelor Medicinale și Aromatice Fundulea (la data faptelor), în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea în […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!