Șoferi, paznici, muncitori locuiesc în apartamentele de serviciu ale Primăriei Călărași

G 14Este cunoscut deja faptul că, mai multe persoane care au deţinut sau deţin funcţii de conducere la unele instituţii din Călărași, sau care, pur și simplu, lucrează la acestea, dețin o locuință de serviciu dată de primărie sau de către instituția la care e angajat.

Printre aceste persoane se află și foști funcționari publici care au fost somați să predea locuința.

Fostul prefect Emil Mușat, deși a fost somat, încă din 17 august 2012, să renunțe la locuința primită pentru periada cât a fost numit prefect, nici până în prezent nu a eliberat-o, cu toate că în somație scrie că în termen de 30 de zile va trebui predată.

Casa Județeană de Pensii a fost și ea notificată să elibereze apartamentul închiriat fostei directoare Nelia Bârsășteanu  angajată, în prezent, la Casa de Pensii București.

Mihail Gabriel Lepădatu, finul fostului primar, Nicoale Dragu a fost somat să predea locuința de serviciu, pentru o datorie acumulată de peste 40 de milioane de lei vechi.

Dacă parcurgem lista, observăm că, în afară de medicii veniți la Călărași, marea majoritate nu numai că sunt din oraş, dar nici măcar nu ocupă o funcție de conducere. Printre ei regăsim șoferi, muncitori, paznici care au primit astfel de locuințe de serviciu. Chiar dacă ar putea avea o notă de legalitate aceste contracte, încheiate de instituțiile deconcentrate, unde lucrează aceștia, cu Primăria Călărași, cel de moralitate lipsește cu desăvârșire. Oare oamenii care nu „au pile”, nu ar putea plăti şi ele liniştite o chirie lunară, în loc să plătească rate împovărătoare zeci de ani? Cu siguranţă, răspunsul este da.

Ca să nu mai spunem de specialiştii care  vin la Călăraşi, pentru a fi chiar utili societăţii şi pentru care, cu greu, se găseşte un apartament disponibil. Se gândeşte cineva la ei?

(click) Aici aveţi lista cu numele celor care ocupă cele două scări ale blocului G14.

Concluzia vă aparţine!

 

 

Please enter banners and links.

Next Post

Județul Călărași a rămas fără architect-șef

Dum feb. 17 , 2013
Ani la rand, municipiul Călărași a dus lipsa unui architect-sef. In absenta acestuia, functia a fost suplinita in timp de inginerii Georgel Mușat sau Valentin Bulgăreanu, pentru ca pentru o perioada, ea sa fie tinuta de Adrian Lascăr, in paralel cu cea de architect-sef al judetului. Putem spune, fara sa […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!