S-a dat startul înscrierilor în clasa pregătitoare

Print Friendly, PDF & Email

clasa-pregatitoareLuni, 24 februarie, s-a dat startul pentru prima etapă de înscrieri în clasa 0 2014, iar părinții pot completa și depune, până la 14 martie, cererile-tip de înscriere.
Părinții pot completa online sau la unitatea de învățământ la care solicită înscrierea copiilor, cererile-tip de înscrieri în clasa 0, 2014, (acestea pot fi descarcate si de pe site-ul Ministerului Educatiei Nationale, www.edu.ro).
De asemenea, până pe 14 martie se desfășoară validarea cererilor-tip de înscriere la unitatea de învățământ la care solicită înscrierea copiilor, zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-20.00 (luni-vineri), iar în zilele de sâmbătă între orele 8 – 13.00. Tot în această perioadă, se desfășoară și depunerea și validarea cererilor – tip de înscriere pentru copiii care vor merge la școli speciale.
Cine merge în clasa 0
În clasa 0 intră copiii care împlinesc șase ani, până pe data de 31 august 2014. Cei care nu au împlinit încă această vârstă (împlinesc șase ani dupa 31 august) vor fi înscrisi după o evaluare a nivelului de dezvoltare psihosomatică, ce se desfășoară între 18 februarie si 12 martie.

Please enter banners and links.

Next Post

Aceeași intersecție, accident nou la "Vlăduț": 3 mașini avariate și doi răniți

mie feb. 26 , 2014
În această după-amiază, a avut loc un nou accident la intersecția străzilor Eroilor cu Grivița, în zona magazinului Vlăduţ. În ciuda faptului că sunt puse limitatoare de viteză, că este semnul STOP, conducătorii auto nu acordă prioritate și produc, frecvent, accidente în această intersecție. Astăzi, conducătorul unei Dacii Logan, cu […]