Aceeași intersecție, accident nou la “Vlăduț”: 3 mașini avariate și doi răniți

În această după-amiază, a avut loc un nou accident la intersecția străzilor Eroilor cu Grivița, în zona magazinului Vlăduţ. În ciuda faptului că sunt puse limitatoare de viteză, că este semnul STOP, conducătorii auto nu acordă prioritate și produc, frecvent, accidente în această intersecție.
Astăzi, conducătorul unei Dacii Logan, cu număr de Galați, a intrat în coliziune cu un taxi care mergea regulamentar pe strada Grivița, acesta ricoșând, în urma impactului, într-o mașină a unei Școli de șoferi.
Două persoane, una din taxi, alta din mașina care a produs accidentul, s-au lovit la cap și au fost transportate la Spital.
După producerea acestui nou accident, primarul municipiului, Daniel Drăgulin ne-a declarat că singurul lucru pe care îl mai poate face în această intersecție, după ce au fost montate limitatoarele de viteză, în dreptul semnului STOP, ar fi instalarea unui semafor cu lumină intermitentă de avertizare.

Please enter banners and links.

Next Post

S-a înfiinţat Asociaţia Handbal Club Dunărea Călăraşi 2014

joi feb. 27 , 2014
Handbalul masculin călărăşean are o veche tradiţie, printre cei mai cunoscuţi sportivi ce au practicat acest îndrăgit sport, în oraşul de pe malul Borcei, numărându-se Titel Răduţă şi regretatul Gheorghe Dumitru (componenţi ai echipei naţionale de handbal), dar şi un fost şi un actual primar – Mirel Daniel Ţutuianu şi […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!