Poliţist din Olteniţa, după gratii, după ce a luat mită 500 de lei

Print Friendly, PDF & Email

foto politie DGAPotrivit unui comunicat de presă remis de către Directia Generală Anticorupţie(DGA), luni, 24 februarie 2014, ofiţerii DGA din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Călăraşi, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, au prins în flagrant un agent de poliţie din cadrul I.P.J.Călăraşi – Secţia de Poliţie Rurală Olteniţa, în timp ce primea de la un denunţător suma de 300 de lei pentru obţinerea unei soluţii favorabile într-un dosar penal în care acesta era cercetat. Anterior prinderii în flagrant, poliţistul mai primise de la denunţător, în acelaşi scop, suma de 200 lei.

Acţiunea de prindere în flagrant a avut loc în municipiul Olteniţa şi s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciilor Tehnic şi Operaţii din D.G.A.

Agentului de poliţie i s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de luare de mită, iar procurorul de caz a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, urmând ca în perioada următoare să decidă cu privire la celelalte măsuri preventive.

Please enter banners and links.

Next Post

S-a dat startul înscrierilor în clasa pregătitoare

mar feb. 25 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Luni, 24 februarie, s-a dat startul pentru prima etapă de înscrieri în clasa 0 2014, iar părinții pot completa și depune, până la 14 martie, cererile-tip de înscriere. Părinții pot completa online sau la unitatea de învățământ la care solicită înscrierea copiilor, cererile-tip de înscrieri […]