Ruşine marca Dan Şova

Print Friendly, PDF & Email

dan sova s6 aprilie 2013 a fost o nouă dată importantă în istoria PSD Călăraşi. Mi-ar fi plăcut să spun că şi în evoluţia partidului, dar nu pot decât să mă rezum la faptul că s-au organizat noi alegeri. A doua încercare de alegere a căpitanului care să ducă „barca” PSD-ului judeţean la mal şi nu în derivă. Din păcate, a fost o nouă alegere sortită eşecului. Dan Şova, venit pe calul alb al marilor proiecte, părea că poate să aducă prosperitatea şi liniştea în interiorul partidului. Cu prosperitatea ne-a convins, încă din prima conferinţă de presă de la Călăraşi, când a spus că nu există bani pentru a finanţa proiectele judeţene. Liniştea, formal instalată, a început dea în clocot, până când ajunge să reverse paharul nemulţumirilor. O picătură ce a înclinat, clar, balanţa în defavoarea lui Şova, a curs în această săptămână. Pe lângă faptul că, de când a devenit preşedinte nimeni nu l-a mai văzut pe la Călăraşi, ziua în care trebuia să aibă loc Liga Aleşilor Locali (LAL) a PSD, a fost amânată, cu un deget: cel pus pe telefonul care anunţa că domnia-sa nu mai poate ajunge la acest moment şi trebuie  suspendate alegerile. Peste 150 de delegaţi, veniţi din toate colţurile judeţului, au făcut cale întoarsă, după ce au aşteptat mai bine de o jumătate de oră să înceapă acţiunea. Ruşinos mod de a-ţi trata colegii. De ce nu putea să-şi anunţe membrii, măcar cu câteva ceasuri mai devreme, că nu poate ajunge, pentru că programul ştia că îi include şi această deplasare la Călăraşi? Sau, chiar dacă nu mai putea să vină el, de ce nu l-a lăsat pe președintele executiv, Ion Ștefan să conducă lucrările? Răspunsul nu poate decât unul singur: ceva nu i-a convenit! Oare ideea de competiţie să fie, pentru că în cursă erau 2 participanţi înscrişi pentru preşedinţia LAL, fiind încurcate cărţile gândite de mai marele preşedinte? Ar putea fi o variantă! Dar dacă e aşa, este extrem de grav, pentru că asta ar arăta că ideea partidului-stat nu a dispărut şi nici nu va dispărea oricât de mult timp ar curge peste acest partid.

Să fie acesta începutul sfârşitului „erei” Dan Şova la Călăraşi? Numai membrii cu coloana vertebrală ai PSD Călăraşi pot da verdictul!

Please enter banners and links.

Next Post

Comuna Crivăț la ceas de sărbătoare

vin iun. 21 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Începând cu acest an, comuna Crivăț, din judeţul Călăraşi, a marcat, pentru prima dată, Ziua Comunei. Ales, în urmă cu un an de zile, primar al comunei, Ion Robu și-a propus ca această manifestare să nu lipsească din calendarul acțiunilor culturale. Prin hotărâre de Consiliu […]