PROGRAM CINEMA Perioada 06ianuarie– 02 februarie 2017

Programul de functionare al cinematografului 3D/2D este următorul:

24,25,31 decembrie.2016,

01,02,ianuarie 2017.

In data de 26 decembrie casieria se deschide la ora 17.00.

 

PROGRAM CINEMA

Perioada 06ianuarie– 02 februarie 2017

 

Parcul central, Bulevardul 1 Mai , nr. 5A

Preţul biletelor (acelaşi pt. filme 3D şi 2D):

8 lei – copii cu vârste de maxim 14 ani

12 lei – persoane cu vârste peste 14 ani

Nu se efectuează rezervări.

Biletele pot fi cumpărate cu o săptămână înainte de data spectacolului.

Informaţii:

– tel: 0242-312800

– site:  www.culturalcl.ro

 

06 – 08 ianuarie 2017

Vineri: orele 12,30

Sambata, duminica: orele 10,30 si 12,30

13 – 15 ianuarie 2017

Vineri: orele 12,30

Sambata, duminica: orele 10,30 si 12,30

Craiasa Zapezii – Foc si Gheata 3D

Regia:Aleksey Tsitsilin

Cu:Ivan OkhlobystinNyusha Shurochkina

Gen film:Animaţie

Durata:87 minute

Premiera in Romania:06.01.2017

 

Împreună cu noul său prieten, Rollan, Gerda încearcă să descopere adevărul din spatele legendei care terorizează ţinutul trolilor şi, din greşeală, sunt loviţi de vraja focului şi a ghieţii. Dacă la început li se pare amuzant faptul că Rollan poate produce foc din degete, iar Gerda poate îngheţa orice, curând puterile lor scapă de sub control şi trebuie să găsească soluţia de a reveni la normalitate.

Crăiasa Zăpezii şi trolul Orm nu vor lipsi nici ei, însă de această dată încurcăturile îi transportă pe toţi prin foc şi gheaţă cu mult umor şi distracţie către noi lecţii de viaţă pe care cei mici le vor învăţa.

 

 

 

06 – 12 ianuarie.

Orele: 17,00; 20,00

Luni: orele 17,00 nu este proiectie

Codul Asasinului2D

·         Regia:Justin Kurzel

·         Cu:Michael FassbenderMarion CotillardJeremy IronsBrendan GleesonAriane LabedAlicia VikanderAdrien Ryans

·         Gen film:Acţiune,Aventuri,Istoric,SF

·         Durata:140 minute

·         Premiera in Romania:06.01.2017

 

Desmond Miles descoperă străvechea linie de asasini profesioniști din care se trage după ce este răpit de o organizație ale cărei origini țin de societatea secretă Cavalerii Templieri și care îl trimite înapoi în timp pentru a recupera o seamă de artefacte cu importantă valoare istorică.

 

13– 19 ianuarie.

Orele: 17,00; Luni: orele 17,00 nu este proiectie

 

A doua sansa-2D

·         Regia:David Frankel

·         Cu:Will SmithNaomie HarrisKeira Knightley,Edward Norton

·         Gen film:Dramă

·         Durata:97 minute

·         Premiera in Romania:06.01.2017

 

Howard Inlet (Will Smith), odată un bărbat cu o carieră strălucită, ajunge să renunţe la orice speranţă după ce pierde una dintre cele mai importante persoane din viaţa sa. La intervenţia surprinzătoare şi emoţionantă a prietenilor lui, acesta este forţat să-şi înfrunte toate temerile şi să accepte realitatea înainte de a pierde totul.

Regizat de David Frankel „Collateral Beauty: a doua şansă” explorează cu multă emoţie felul în care oamenii reuşesc să găsească frumuseţe în ciuda suferinţei şi cum iubirea, timpul şi moartea se completează reciproc astfel încât să aducă echilibru existenţei noastre.apar discrepanţe de milioane de dolari. Lupta pentru supravieţuire începe atunci când Chstistian descoperă neregulile financiare din firmă.

 

13– 19 ianuarie.

Orele: 20,00; Luni: orele 17,00 nu este proiectie

Legea noptii2D

·         Regia:Ben Affleck

·         Cu:Ben AffleckZoe SaldanaSienna MillerChris MessinaElle FanningChris Cooper

·         Gen film:Acţiune,Crimă,Dramă

·         Durata:128 minute

·         Premiera in Romania:13.01.2017

 

Scris şi regizat de Ben Affleck, „Legea nopţii” se desfăşoară în era prohibiţiei, la mijlocul anilor 20’, când traficul ilegal de alcool punea toată puterea în mâinile bandelor de gangsteri, iar legea nu mai putea ţine pasul.

Pentru că suficient curaj şi ambiţie garantau puterea şi banii, Joe Coughlin (Ben Affleck), fiul inpectorului poliţiei din Boston, a renunţat de mult la rigorile legii şi se bucură de beneficiile pe care i le aduce viaţa de infractor. Dar până şi în rândul proscrişilor există reguli, iar Joe o încalcă pe cea mai importantă, furându-i banii şi amanta unuia dintre cei mai periculoşi mafioţi. Mişcarea se încheie tragic, ducându-l pe acesta pe un drum al răzbunării şi trufiei, direct în inima mafiei din Tampa.

 

20 – 22 ianuarie

Vineri: orele 12,30

Sambata, duminica: orele 10,30 si 12,30

 

27 – 29 ianuarie

Vineri: orele 12,30

Sambata, duminica: orele 10,30 si 12,30

Ozzy marea evadare-3D

·         Regia:Alberto Rodriguez

·         Cu;Benjamin NathanFrank Robledano

·         Gen film:Animaţie

·         Durata:90 minute

 

Familia Martin pleacă în călătorie, dar căţelul Ozzy nu îi poate însoţi. De aceea familia i-a găsit un loc ideal unde va fi lăsat, o pensiune canină cu tot confortul. Dar locul acesta se dovedeşte a fi doar de faţadă, pensiunea este, de fapt, o capcană construită de un diabolic răpitor de câini.

Ozzy ajunge în adevărata „pensiune” Pârâul Albastru, o închisoare pentru câini, condusă de alţi câini. El trebuie să înfrunte pericolele şi să conteze pe ajutorul noilor săi prieteni, Chester, Fronky şi Doc, pentru a scăpa şi a ajunge în siguranţă acasă.

Ozzy, o comedie pentru copiii de toate vârstele, un film de aventuri despre prietenie, curaj şi puterea de a ieşi cu bine dintr-o situaţie dificilă.

 

23 si 30 ianuarie

 

6,9 pe scara Richter- 2D

·         Regia:Nae Caranfil

·         Cu:Maria ObretinTeodor CorbanLaurentiu Banescu

·         Gen film:Comedie

·         Durata:116 minute

·         Premiera in Romania:20.01.2017

 

Un tânăr actor de teatru navighează cu greu între un rol complicat într-un spectacol de „musical”, o nevastă geloasă până la depresie și obsesia marelui cutremur devastator, anunțat ca iminent de toți „experții”. Însă „adevăratul” cutremur pentru el se dovedește a fi re-apariția intempestivă a propriului său tată, după decenii de absență. Manipulator și amoral, tatăl se instalează în universul fiului, confiscându-l cu totul și bulversându-i existența.

Tony-actorul, soția sa instabilă psihic, tatăl hedonist și frumoasa (deși mult prea tânăra) iubită a acestuia, evoluează împreună într-un „cadril” tragi-comic, în așteptarea unui dezastru seismic și a unei premiere.

 

 

20 – 26 ianuarie

Orele: 17,00; 20,00

Luni: orele 17,00 nu este proiectie

Triplu X Intoarcerea lui Xander Cage-3D

·         Regia:D.J. Caruso

·         Cu:Vin DieselDeepika Padukone

·         Gen film:Acţiune,Aventuri,Thriller

·         Premiera in Romania:20.01.2017

 

Xander Cage (Vin Diesel), fost sportiv devenit agent guvernamental, e forțat să iasă din exilul autoimpus și să pornească într-o cursă pe viață și pe moarte pe urmele lui Xiang și al echipei extrem de periculoase conduse de acesta, pentru a smulge din mâinile lor o armă cu numele de cod “Cutia Pandorei”, care, odată activată, nu mai poate fi oprită, și care amenință să distrugă lumea așa cum o cunoaștem.

Xander își recrutează o echipă formată din indivizi dornici de adrenalină și descoperă o conspirație ale cărei hățișuri duc până la cele mai înalte niveluri din guvernele internaționale.

Nici de această dată Xander și acoliții lui nu vor face economie de umor sec și atitudine periculoasă, și e sigur că TRIPLU X: ÎNTOARCEREA LUI XANDER CAGE va ridica ștafeta genului de acțiune cu scene de cascadorie cum nu s-au mai văzut până acum în vreun film.

 

27ian. – 02 feb.

Orele: 17,00; 20,00

Luni: orele 17,00 nu este proiectie

Cainele adevaratul meu prieten-2D

·         Regia:Lasse Hallström

·         Cu:Britt RobertsonJosh GadDennis Quaid

·         Gen film:Comedie,Dramă,Familie

·         Premiera in Romania:27.01.2017

 

Ecranizare a îndrăgitului roman omonim semnat de W. Bruce Cameron, „Câinele, adevăratul meu prieten” prezintă destinul unui devotat patruped care îşi descopră menirea prin prisma stăpânilor săi, pe care îi învaţă să radă şi să iubească.

Redată din perspectiva celui mai simpatic căţel prin vocea lui Josh Gad, povestea de familie îi mai reuneşte în distribuţie pe actorii Britt Robertson, KJ Apa, John Ortiz, Juliet Rylance, Luke Kirby, Peggy Lipton, Pooch Hall şi Den.

Please enter banners and links.

Next Post

Părerea călărășenilor contează/ Propuneri pentru bugetul Primăriei Călărași, pe anul 2017

mar dec. 27 , 2016
Și în acest an, Primăria Municipiului Călărași așteaptă propuneri din partea locuitorilor reședinței de județ cu privire la lucrări ce ar trebui incluse în bugetul de venituri și cheltuieli al anului 2017. În această perioadă, executivul Primăriei Călărași, alături de specialiști din cadrul instituției, lucrează la proiectul bugetului de venituri […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!