Jandarmii călărășeni asigură măsurile de ordine publică pe timpul Sărbătorilor de iarnă

Print Friendly, PDF & Email

În perioada 24 – 25 decembrie a.c., peste 30 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările cultural-artistice dedicate Sărbătorilor de iarnă, ce vor avea loc pe platoul din faţa Centrului Cultural Judeţean Călăraşi.

Efectivele de jandarmi vor acţiona pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, dar şi pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, atât în zona de desfăşurare a spectacolelor cât şi pe traseele de sosire şi plecare ale participanţilor la aceste manifestări.

Totodată, pe perioada Sărbătorilor de iarnă, jandarmii călărăşeni vor acţiona atât independent, cât şi în sistem integrat pentru menţinerea şi asigurarea măsurilor de ordine publică pe raza judeţului Călăraşi, în special în zonele aglomerate și în locurile de comercializare a produselor specifice sărbătorilor de iarnă, fiind pregătiţi să răspundă solicitărilor cetăţenilor.

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Please enter banners and links.

Next Post

PROGRAM CINEMA Perioada 06ianuarie– 02 februarie 2017

vin dec. 23 , 2016
Programul de functionare al cinematografului 3D/2D este următorul: 24,25,31 decembrie.2016, 01,02,ianuarie 2017. In data de 26 decembrie casieria se deschide la ora 17.00.   PROGRAM CINEMA Perioada 06ianuarie– 02 februarie 2017   Parcul central, Bulevardul 1 Mai , nr. 5A Preţul biletelor (acelaşi pt. filme 3D şi 2D): 8 lei […]