Părerea călărășenilor contează/ Propuneri pentru bugetul Primăriei Călărași, pe anul 2017

Și în acest an, Primăria Municipiului Călărași așteaptă propuneri din partea locuitorilor reședinței de județ cu privire la lucrări ce ar trebui incluse în bugetul de venituri și cheltuieli al anului 2017.

În această perioadă, executivul Primăriei Călărași, alături de specialiști din cadrul instituției, lucrează la proiectul bugetului de venituri și cheltuieli al anului 2017, identificând o parte din problemele prioritare a căror rezolvare să-și găsească soluțiile financiare în bugetul anului următor.

Conducerea Primăriei Călărași, în funcție de necesitate, urgență, categorie bugetară, planuri urbanistice și numărul de persoane deservite, va încerca să cuprindă  în proiectul bugetului aferent lui 2017 propunerile din partea călărășenilor.

Acestea sunt așteptate pe adresa de mail propuneribuget2017@primariacalarasi.ro sau printr-o scrisoare la adresa: Primăria Călărași, Str. București, nr. 140 A.

Ca și în anii trecuți, menționăm faptul că nu vor fi luate în considerare discuțiile de pe rețelele de socializare, ele fiind greu de sintetizat și analizat.

Toate propunerile primite vor fi publicate pe site-ul primăriei, pentru a fi cunoscute de toți locuitorii municipiului.

Propunerile pot fi trimise până la data de 20.01.2017.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Campania „Shoe Box”, în sprijinul copiilor cu nevoi speciale, din Călăraşi

mie dec. 28 , 2016
  Anul acesta, Fundatia C.I.D. din Marea Britanie a dorit să aducă în strop de bucurie in sufletele copiilor cu nevoi speciale din Călăraşi oferindu-le darurile colectate prin cunoscuta campanie Shoe Box. Fundaţia CID  a trimis pachete cu cadouri tuturor copiilor grupelor de grădiniţă speciale, fraţilor şi surorile copiilor cu […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!