Primarul comunei Vâlcelele a fost învestit în funcție

Print Friendly, PDF & Email

Primarul Oroianu învestitZiua de 8 martie a reprezentat un moment special pentru comuna Vâlcelele:  a fost învestit în funcție primarul comunei, Gabriel Oroianu.

În prezența prefectului, George Iacob și a președintelui Biroului Electoral Județean, judecător Gheorghe Stoian a avut loc ședința Consiliului Local, în care a fost ales viceprimar, Nicolae Tănase (PDL) cu 9 voturi pentru și 1 impotrivă și a fost depus jurământul de către primarul ales, Gabriel Oroianu.

După ce a jurat să respecte Constituția și legile țării, dar și să fie aproape de cetățenii care l-au votat, prin faptele sale, în următorii 3 ani, primarul Gabriel Oroianu a declarat, emoționat: „Ziua de 8 martie va avea, pentru mine, o dublă semnificație, atât cea cunoscută – Ziua Femeii, cât și faptul că am depus jurământul în fața Consiliului Local. Promit să fiu alături de toți cetățenii comunei Vâlcelele, indiferent că m-au votat sau nu!”

Gabriel Oroianu a câştigat alegerile locale parţiale, organizate în 24 februarie, după ce locul a fost lăsat vacant de fostul primar, actual deputatul Vasile Iliuţă.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Peste 350 de doamne au primit trandafiri, oferiţi de deputatul Daniel Florea

sâm mart. 9 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Deputatul Daniel Florea a organizat, în data de 8 Martie, Ziua Femeii pentru pensionarele din Organizaţia Municipală a PSD Călăraşi. Daniel Florea,  însoţit de vicepreşedinţii PSD: Dan Cristodor, Sergiu Manole, Sorin Vrăjitoru şi Eugen Ilie au oferit trandafiri celor peste 350 de doamne şi domnişoare […]