Primarul comunei Vâlcelele a fost învestit în funcție

Please enter banners and links.

Print Friendly, PDF & Email

Primarul Oroianu învestitZiua de 8 martie a reprezentat un moment special pentru comuna Vâlcelele:  a fost învestit în funcție primarul comunei, Gabriel Oroianu.

În prezența prefectului, George Iacob și a președintelui Biroului Electoral Județean, judecător Gheorghe Stoian a avut loc ședința Consiliului Local, în care a fost ales viceprimar, Nicolae Tănase (PDL) cu 9 voturi pentru și 1 impotrivă și a fost depus jurământul de către primarul ales, Gabriel Oroianu.

După ce a jurat să respecte Constituția și legile țării, dar și să fie aproape de cetățenii care l-au votat, prin faptele sale, în următorii 3 ani, primarul Gabriel Oroianu a declarat, emoționat: „Ziua de 8 martie va avea, pentru mine, o dublă semnificație, atât cea cunoscută – Ziua Femeii, cât și faptul că am depus jurământul în fața Consiliului Local. Promit să fiu alături de toți cetățenii comunei Vâlcelele, indiferent că m-au votat sau nu!”

Gabriel Oroianu a câştigat alegerile locale parţiale, organizate în 24 februarie, după ce locul a fost lăsat vacant de fostul primar, actual deputatul Vasile Iliuţă.

 

Next Post

Peste 350 de doamne au primit trandafiri, oferiţi de deputatul Daniel Florea

sâm mart. 9 , 2013
Please enter banners and links.Deputatul Daniel Florea a organizat, în data de 8 Martie, Ziua Femeii pentru pensionarele din Organizaţia Municipală a PSD Călăraşi. Daniel Florea,  însoţit de vicepreşedinţii PSD: Dan Cristodor, Sergiu Manole, Sorin Vrăjitoru şi Eugen Ilie au oferit trandafiri celor peste 350 de doamne şi domnişoare prezente […]

PNL

Please enter banners and links.