Directorul ECOAQUA, Claudiu Iorgovici a ieșit la pensie

Claudiu IorgoviciAflat la conducerea societăţii  ECOAQUA S.A., încă de la înfiinţarea acesteia, în anul 2004, Claudiu Iorgovici, managerul acesteia, a ieșit, de curând, la pensie.

La 1 martie, contractul acestuia de management a expirat şi, aflându-se la vârsta pensionării, Claudiu Iorgovici a ales să plece la pensie, chiar dacă o face cu mai bine de o jumătate de an înainte de împlinirea vârstei de pensionare.

În perioada în care a deţinut funcţia de manager general, de activitatea lui Claudiu Iorgovici sunt legate cele mai mari investiţii realizate în domeniul apei şi canalizării în Călăraşi, Olteniţa, precum şi în oraşele Budeşti, Lehliu Gară şi Fundulea. Astfel, la puţin timp de la înfiinţare, ECOAQUA SA a implementat proiectul SAMTID, pentru ca, acum, să fie în derulare un important proiect, în valoare totală de 100 milioane de euro, finanţat prin P.O.S. Mediu.

Noul manager general, se spune că ar urma să fie actualul director al A.D.I. ECOAQUA Călăraşi, Cezar Neagu, căruia îi va reveni o misiune deloc uşoară, aceea de a finaliza proiectul aflat în derulare, dar mai ales, de a căuta măsurile de eficientizare a activităţii societăţii.

Întâmplătoare sau nu, este a doua plecare la pensie a unui angajat care are legătură directă cu Consiliul Județean, instituția de care au aparținut, într-un mod, sau altul. Prima plecare la pensie a fost, în urmă cu puțin timp, a arhitectului-șef, Adrian Lascăr, urmată acum de cea a lui Claudiu Iorgovici, fost director la o instituție subordonată Consiliului Județean. Nu pledăm pentru neocuparea acestor posturi de către oameni tineri și pricepuți, din contră, însă par a fi prea precipitate plecările unor persoane cu experiență din posturi “cheie”.

Să fie din cauza faptului că “cineva” nu i-a mai dorit în funcţie? Ar fi păcat!

Eficienţa, şi nu “gusturile personale”, ar trebui să primeze!

 

Please enter banners and links.

Next Post

Primarul comunei Vâlcelele a fost învestit în funcție

sâm mart. 9 , 2013
Ziua de 8 martie a reprezentat un moment special pentru comuna Vâlcelele:  a fost învestit în funcție primarul comunei, Gabriel Oroianu. În prezența prefectului, George Iacob și a președintelui Biroului Electoral Județean, judecător Gheorghe Stoian a avut loc ședința Consiliului Local, în care a fost ales viceprimar, Nicolae Tănase (PDL) […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!