Peste 350 de doamne au primit trandafiri, oferiţi de deputatul Daniel Florea

Print Friendly, PDF & Email

Deputatul Daniel Florea a organizat, în data de 8 Martie, Ziua Femeii pentru pensionarele din Organizaţia Municipală a PSD Călăraşi. Daniel Florea,  însoţit de vicepreşedinţii PSD: Dan Cristodor, Sergiu Manole, Sorin Vrăjitoru şi Eugen Ilie au oferit trandafiri celor peste 350 de doamne şi domnişoare prezente la petrecerea de 8 martie, care a avut loc la restaurantul Casa din Vis.

De menţionat că la această petrecere au fost prezente nu doar pensionarele din PSD Călăraşi, ci şi angajate ale unor instituţii publice, care au ales să îşi petreacă seara în acelaşi loc, toate fiind felicitate de deputatul municipiului Călăraşi, Daniel Florea.

„ Nu puteam să nu sărbătoresc această zi alături de doamnele şi domnişoarele din municipiul Călăraşi. A fost un gest mic, pentru cât de mult îmi doresc să le mulţumesc tuturor  pentru faptul că au fost alături de mine şi pentru a le arăta cât de mult le preţuiesc. Nu voi pregeta niciun moment să fac acest lucru, în fiecare an, atât de mărţişor, cât şi de Ziua Femeii. O primăvară cu dorinţe împlinite le doresc, tuturor!”

După ce a oferit flori reprezentantelor sexului frumos, deputatul Daniel Florea a încins şi o horă, alături de acestea.

Please enter banners and links.

Next Post

Trei secții importante din Spitalul Județean au rămas fără medici

lun mart. 11 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Tensiuni între managerul Spitalului Călărași și medici, care au început deja să își dea demisia Ziua de 1 martie, dacă pentru mulți dintre noi a fost o zi specială, în sensul bun al cuvântului, pentru medicii Spitalului Județean de Urgență Călărași a fost una care […]