Primăria Călărași a semnat proiectul „Acces curat în zona transfrontalieră Călărași-Silistra”

Print Friendly, PDF & Email

semnare proiectÎn data de 9 aprilie 2013, la sediul BRCT Călărași, primarul municipiului Călărași,  Daniel Ştefan Drăgulin, a semnat contractul pentru finanțarea proiectuluiAcces curat în zona transfrontalieră Călărași-Silistra”.

Cu un buget total de un million de euro, proiectul va fi implementat de Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Inginerie Electrică din București, în calitate de partener lider, alături de Primăria Călărași, Municipalitatea Silistra, Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare Turbomotoare din România, Universitatea din Ruse “Angel Kanchev” și Asociația Municipalităților Riverane Dunării “Dunărea”, Belene. Pornind de la nevoia de îmbunătățire a transportului în zona transfrontalieră Călărași-Silistra, proiectul își propune îmbunătățirea accesibilității în această zonă prin promovarea unui transport rutier și fluvial nepoluant și eficient energetic.

Se vor realiza două studii, unul pentru dezvoltarea  sistemului comun de transport rutier și fluvial, iar cel de-al doilea  privind posibilitățile de a folosi energia “curată” pentru acest sistem.

Please enter banners and links.

Next Post

Quo Vadis PSD Călărași?

joi apr. 11 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Alegerile organizate în cadrul Conferinţei Judeţene a P.S.D. Călăraşi au marcat încheierea interimatului de la şefia organizaţiei, început odată cu debarcarea din funcţie a Oanei Mizil. Noul preşedinte este tot un reprezentat al centrului, ministrul Dan Sova, senator de Olt, trimis la Călăraşi pentru o […]