Comuna Roseți a primit vizita în teren pentru proiectul transfrontalier, în valoare de 8 milioane de euro

proiect RosetiÎn data de 8 aprilie 2013, la sediul Primăriei Roseți din județul Călărași, reprezentanții BRCT Călăraşi au organizat vizita la fața locului pentru proiectul Dezvoltarea infrastructurii de transport în zona transfrontalieră Roseți, județul Călărași – Municipalitatea Silistra”, proiect depus în cadrul Axei Prioritare 1: Infrastructură. Această vizită reprezintă o primă etapă în procesul de pregătire a contractelor pentru finanțarea operațiunii, BRCT Călărași având atribuții delegate în acest domeniu.

Proiectul ce urmează a fi implementat de comuna Roseți, în calitate de partener lider, alături de Municipalitatea Silistra din Bulgaria are un buget total de 8 milioane de euro. Proiectul se va concretiza în 25 de km de drum reabilitați – 26 de străzi cu o lungime totală de 14 km din comuna Roseți și 11 km de drum pe partea bulgară.

Obiectivul specific al proiectului vizează creșterea accesibilității în regiune prin îmbunătățirea calității tronsoanelor de drumuri, parte a rețelei transfrontaliere de transport Călărași – Silistra.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Primăria Călărași a semnat proiectul „Acces curat în zona transfrontalieră Călărași-Silistra”

mie apr. 10 , 2013
În data de 9 aprilie 2013, la sediul BRCT Călărași, primarul municipiului Călărași,  Daniel Ştefan Drăgulin, a semnat contractul pentru finanțarea proiectului „Acces curat în zona transfrontalieră Călărași-Silistra”. Cu un buget total de un million de euro, proiectul va fi implementat de Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Inginerie Electrică […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!