Președintele PNL Călărași, senatorul Ciprian Pandea: ,, Avem în proporție de 70-80% membrii de partid vaccinați”

Președintele PNL Călărași, senatorul Ciprian Pandea, la întâlnirea cu presa, a dorit să puncteze câteva aspecte legate de campania de vaccinare, dar și despre modul în care membrii PNL au decis să se alăture acesteia.

”Să știți că noi, spre deosebire de alte partide politice, la nivel local, avem în proporție de 70-80% membrii de partid vaccinați. Și noi, parlamentarii, am fost responsabili, încă de la începutul pandemiei, motiv pentru care rog mass-media să fie alături de noi. Atât domnul prefect Valentin Barbu, cât și Organizația Municipală PNL Călărași au început o campanie de încurajare a oamenilor să se vaccineze. Numai în acest mod putem scăpa de pandemie. Știți că PNL Călărași a fost afectat foarte mult de acest virus, l-am pierdut pe fostul președinte Dan Drăgulin, Dumnezeu să-l ierte, de curând un consilier local s-a stins din viață și vă rog, pe toți, să fiți alături de noi în această campanie, în care îi rugăm pe oameni să se vaccineze.”
Despre finanțarea asfaltării cartierului Măgureni din municipiul Călărași prin PNI Anghel Saligny, senatorul Ciprian Pandea a declarat:
”În data de 8 noiembrie se va înc
heia perioada de depunere a proiectelor pe Anghel Saligny, probabil că în decurs de o lună ministrul Dezvoltării va emite ordinul privind finanțarea proiectelor și cu siguranță cartierul Măgureni, din municipiul Călărași, se va afla printre proiectele finanțate.”

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Documentele pentru șomaj tehnic se transmit electronic, la AJOFM Călărași

lun nov. 1 , 2021
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Calarasi informează agenții economici cu privire la faptul că, începând cu data de 01.11.2021, documentele necesare acordării șomajului tehnic în conformitate cu Ordonanța de Urgență nr.111 din 2 octombrie 2021, pentru stabilirea unor măsuri de protecție socială a angajaților și a altor categorii […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!