Președintele Filipescu se gândește dacă se mai retrage

SONY DSCDeclarația făcută de Răducu Filipescu, încă de când a candidat, în vara anului trecut, pentru încă un mandat de președinte de Consiliu Județean, aceea că intenționează să se retragă din viața publică pentru a se bucura și de anii de pensie, este deja contrazisă de acesta. În conferința de presă, din această săptămâna, Răducu Filipescu a spus că ar fi tentat să candideze pentru un post de președinte de regiune, dacă vor fi făcute alegeri. „Nu mă tentează să mă bag dacă postul va fi unul ce va depinde doar de votul consilierilor  judeţeni şi al primarilor din regiune , aş candida dacă va fi un vot uninominal. Am fost în mandatele mele de preşedinte de Consiliu Judeţean şi numit şi ales uninominal. Este mai grea a doua variantă, dar cea mai corectă şi sigură, pentru că dacă va depinde de o majoritate politică, postul este unul la mâna celor care te-au pus în acea funcţie. Dar aş candida dacă se va stabili că funcţia va fi de preşedinte ales şi nu de guvernator, numit”.

Dacă mă întreabă cineva, spun că eu, Filipescu, nu sunt de acord decât cu regiunile din 2016 şi vreau să fie un preşedinte ales al acesteia!”

Duminică, toţi preşedinţii de Consilii Judeţene ai PNL se vor întâlni, pentru a face un memoriu care să conţină propunerile legate de regionalizare, document care va fi înaintat, ulterior, primului ministru, Victor Ponta.

Please enter banners and links.

Next Post

Bugetul municipiului Călărași va fi mai mare ca în 2012

sâm ian. 26 , 2013
Cu o crestere in medie procentuala de 12 % a taxelor si impozitelor locale, bugetul municipiului Calarasi va fi mai generos ca acela al anului 2012. Va fi primul buget conceptie proprie a primarului Dragulin, care va trebui sa demonstreze ca banii nu vor mai merge masiv catre construirea de […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!