Polițiștii acuzați de viol au fost dați afară

Viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, a fost informat în cursul serii trecute despre situația înregistrata la Poliția Călărași, unde doi agenți de ordine publică au fost identificați și reținuți de către colegii lor, sub acuzația de viol comis asupra unei minore în vârsta de 15 ani.

Vicepremierul Gabriel Oprea și Ministerul Afacerilor Interne condamnă ferm astfel de fapte care sunt de neacceptat pentru niciun cetățean şi, cu atât mai mult, pentru un angajat al Poliției Române.

Având în vedere gravitatea faptelor de care sunt acuzați, cei doi polițiști au fost trecuți în rezervă, urmând a răspunde penal pentru faptele săvârșite. Cei doi au fost prezentați astăzi instanței cu propunere de arestare preventivă, scrie www.observator.ro

“Indiferent de decizia pe care instanța de judecată o va lua, cei doi nu mai pot face parte din Poliția Română. Situația este intolerabilă și total nedemnă pentru calitatea pe care aceștia au avut-o. Este regretabil că astfel de oameni au purtat uniforma statului român si au jignit, prin faptele lor, munca celor aproape 60.000 de polițiști care lucrează în Poliția Română” a susținut vicepremierul Gabriel Oprea.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Grav accident rutier: Un autocar cu 53 de pasageri s-a răsturnat pe A2

Dum aug. 9 , 2015
În noaptea zilei de sâmbătă spre duminică, 9 august, în jurul orei 2.00, un autocar ce avea la bord 53 de persoane s-a răsturnat pe Autostrada Soarelui, în zona oraşului Lehliu Gară. În urma coliziunii, două femei au decedat şi alte 48 de persoane au fost rănite, fiind trasportate la […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!