Pistă de alergare pentru călărăşeni

Print Friendly, PDF & Email

pista alergareAceasta este intenţia primăriei: de a construi o pistă de alergare, pentru cei care vor să facă sport. Ideea i-a venit primarului municipiului Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin, după ce a văzut, de multe ori, călărăşenii alergând pe drumul Călăraşi-Chiciu.

„Mergând deseori către Ostrov, am observat că sunt mulţi călărăşeni care aleargă pe această porţiune de drum naţional, până la Chiciu. Este destul de riscant să apară o serie de accidente nedorite. De aceea, am mers împreună cu colegii, în Parcul Dumbrava, am vorbit cu arhitectul-şef al municipiului care va trebui să facă o evaluare privind posibilitatea realizării unei piste de alergări în interiorul parcului. Aceasta nu va fi betonată, pentru că betonul sau asfaltul sunt rigide, şi va fi făcut din zgura procurată din Combinatul Siderurgic.

Zilnic, sunt cel puţin 50-60 de călărăşeni care aleargă. Dacă facem această pistă, o construim pentru mult mai mulţi locuitori, care poate nu fac mişcare, din motiv că nu există o pistă amenajată pentru alergare.”

Drăgulin spune că investiţia nu va fi făcută cu bani de la primărie, ci prin bunăvoinţa unor societăţi private.

 

 

Please enter banners and links.

Next Post

Elevii călărăşeni au ocupat podiumul la Concursul Naţional de Dans „Ritm şi graţie”

mar mai 21 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Sâmbătă, 18 mai a.c. pe scena Centrului Cultural ,, Barbu Ştirbei” a avut loc cea de-a V-a ediţie a Concursului Naţional de dans modern ,,Ritm şi graţie”, competiţie înscrisă în Calendarul activităţilor educative naţionale al Ministerului Educaţiei. Evenimentul, organizat de Palatul Copiilor din Călăraşi, a  […]