Personaje de basm la Olteniţa

Print Friendly, PDF & Email

1 iunie 2

Ziua Copilului a fost motiv de bucurie pentru toți prichindeii care au ajuns în parcul mare din Oltenița. Clovni, personaje de basm și de desene animate au încântat prichidenii, oferindu-le figurine din baloane, cretă pentru desene pe trotuar și făcându-le pictură facială. Albă ca Zăpada, Cenușăreasa, Mickey Mouse și Batman au venit de la București, cu sprijinul Ralucăi Surdu. Prezența acestora, printre copiii oltenițeni, a fost cadoul deputatei de Ziua Mondială a Copilului, pentru toți cei care trăiesc vârsta inocenței, dar și pentru părinții care percep într-un mod aparte momentele de bucurie ale copiilor lor.

Mă bucură că am văzut atâtea chipuri luminoase și voiase, de copii și de adulți. Sunt fericită că ne-am putut aduce și noi contribuția. Mulțumesc trupei de animatori de la București și tuturor celor care ne-au fost alături.

1 iunie 4Dacă noi adulții am încerca să fim copii măcar în gând și pentru câteva momente în fiecare zi, încrâncenarea, disputele, orgoliile ar mai fi moderate. Creativitatea și-ar face mai ușor loc, iar soluții simple la probleme dintre cele mai complicate ar fi mai ușor de identificat. Pretenția că suntem adulți, că trebuie să gândim și să acționăm de o manieră rigidă, nu face decât să ne țină într-un blocaj, cu distanțe insurmontabile între noi. E mare lucru să te poți simți copil, din când în când!”, a subliniat Raluca Surdu.

Deputatul Aurel Nicuale a sărbătorit, altfel, Ziua Copilului

 Pe 1 iunie, am fost alături de băieții mei la un eveniment bachetbalistic numit ”Dl Goe joacă Basket” și organizat de Federația Română de Baschet. Andrei și Petru sunt înscriși la Școala de baschet „Dan Dacian”, din București și, de fiecare dată când am prilejul, trăiesc cu emoție, din sală, evoluția lor pe terenul de joc.

 

 

Please enter banners and links.

Next Post

De Ziua Educatorului, au fost premiaţi cei mai buni dascăli călărăşeni

joi iun. 6 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Data de 5 iunie are o semnificaţie aparte pentru sistemul educaţional românesc, fiind sărbătorită Ziua Educatorului. Cu acest prilej, Inspectoratul Şcolar Judeţean, alături de Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţămînt –Filiala Călăraşi, au organizat festivitatea de premiere a celor mai buni dascăli, din judeţul nostru, care […]