Ordonanta traseiştilor are efecte surprinzătoare: Rocadă între organizaţiile PSD-PNL, în comuna Vasilaţi

Print Friendly, PDF & Email

Raducu Filipescu alaturi de George DumitruLa începutul acestei săptămâni, vă informam că primarul comunei Vasilaţi, Lucian Vasile, a plecat din PNL la PSD, luând cu el întreaga organizaţie locală a partidului.

Preşedintele PNL, Răducu Filipescu, nu a pierdut timpul şi a contracarat: l-a adus în PNL pe preşedintele organizaţiei locale PSD, George Dumitru, care a venit cu întreaga organizaţie formată din 500 de membri.

„Vi-l prezint pe viitorul primar al comunei Vasilaţi, George Dumitru. Vă anunţ că voi lupta ca el să ajungă primar, chiar dacă pentru asta va trebui să stau şi în limbă! Am fost pus în faţa unui lucru deloc plăcut, în plină campanie electorală să aflu că primarul de la Vasilaţi a semnat pentru PSD, el şi ceilalţi membri ai organizaţiei. Nu mi-a reproşat nimic, dar mi-a spus că se întoarce la partidul de unde a venit la PNL. La fel face acum şi George Dumitru, care revine la PNL.

Nu suport trădarea! Pentru că pe 10 septembrie a semnat o hârtie că se va duce la PSD, iar la PNL, pe 12, deci după aceea, că nu pleacă din partid. Nu îi pot ierta gestul. Nu a avut atitudine de bărbat! Drăgulin măcar cu 3 luni de zile înainte şi-a arătat direcţia, chiar dacă nu a spus-o explicit! Îi promit lui George Dumitru că voi depune toate eforturile ca să iasă primar, chiar de va trebui trei luni să stau în comuna Vasilaţi, în 2016!”, a spus Filipescu.

De altfel, George Dumitru s-a simţit trădat, la rândul lui, de conducerea PSD, care îi promisese că va fi viitorul candidat la primărie, ceea ce nu mai era valabil după aducerea actualului primar în partid. De aceea, a ales să plece cu întreaga organizaţie PSD Vasilaţi, la PNL. „Ne-am reîntors în PNL cu gândul de a face treabă. Primarul e deja la al 3-lea mandat, e hârjonit, şi avem toate şansele să îl dăm jos. Vom munci să scoatem rezultat şi la alegerile prezidenţiale, chiar dacă suntem în plină campanie electorală.”, a spus George Dumitru.

„A vrut să fie un joc de putere împotriva noastră, dar s-a întors împotriva PSD. Omul ăsta, (n.r. George Dumitru) de 8 ani se pregăteşte să fie candidat la primărie şi vine unul şi îi ia faţa. Îi spun lui George: Bine-ai revenit în PNL şi promit în faţa lui, a presei, a noilor membri, că voi face tot ce-mi stă în putere, ca în 2016,  el să fie noul primar din Vasilaţi! De azi, organizaţia PNL e mai puternică. V-am spus că Dumnezeu mă iubeşte! A deschis ochii, l-a văzut pe Georgică şi vom avea primar la Vasilaţi!”, a concluzionat Filipescu.

Întrebat dacă mai crede că vreun primar va pleca din PNL sau PDL, până pe data de 17 octombrie, Răducu Filipescu a spus că nu are vreo suspiciune ca altcineva să plece din partid.

Please enter banners and links.

Next Post

La Târgul de adopție, 5 câini și-au găsit o familie

lun oct. 13 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Sâmbătă, 11 octombrie, Primăria municipiului Călărași, prin Serviciul de Gestionare a Câinilor fără Stăpân, a organizat prima ediție a Târgului de adopție a câinilor fără stăpân. La evenimentul organizat în Parcul Dumbrava, s-au desfășurat și câteva concursuri tematice. Au fost înscriși 23 de câini la […]