Primăria Călărași vă așteaptă la ”Târgul de adopție al câinilor fără stăpân”

banner eveniment adapost caini
Primăria municipiului Călărași, prin Serviciul Public pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân, invită iubitorii de animale sâmbătă, 11 octombrie 2014, începând cu ora 10.00, în Parcul Dumbrava ( Parcarea ZOO ) la ”Târgul de adopție al câinilor fără stăpân”. În cadrul evenimentului, se vor desfășura concursuri canine de dresaj, de frumusețe și cel mai iubitor animal.

Totodată, vor mai avea loc demonstrații ale Inspectoratului de Poliție al Județului Călărași cu câini special antrenați.

Colaboratorii acestui eveniment sunt Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Călărași, Inspectoratul de Poliție al Județului Călărași și Asociația chinologică pentru protecția animalelor SUFLEȚEL.

Please enter banners and links.

Next Post

Ordonanta traseiştilor are efecte surprinzătoare: Rocadă între organizaţiile PSD-PNL, în comuna Vasilaţi

sâm oct. 11 , 2014
La începutul acestei săptămâni, vă informam că primarul comunei Vasilaţi, Lucian Vasile, a plecat din PNL la PSD, luând cu el întreaga organizaţie locală a partidului. Preşedintele PNL, Răducu Filipescu, nu a pierdut timpul şi a contracarat: l-a adus în PNL pe preşedintele organizaţiei locale PSD, George Dumitru, care a […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!