Ordonanţa primarilor traseişti poate lovi şi la Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

DragulinOrdonanţa de Urgenţă care permite primarilor să se îndrepte către ce partid vor, în termen de 10 zile, ar putea lovi şi la Călăraşi. De departe, toţi ochii vor fi aţintiţi către edilul municipiului Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin, care va trebui să ia o hotărâre: este sau nu, alături de UNPR!? Declaraţiile deputatului Aurel Niculae, preşedintele UNPR Călăraşi, că Drăgulin susține formațiunea sa politică,  prezenţa la reuniunea zonală a acestui partid, de la Slatina, dar şi absenţa de la Congresul PNL-PDL sunt doar câteva lucruri care au arătat că primarul este aproape de această formaţiune politică, nu doar cu sufletul. Acum a sosit momentul adevărului: Drăgulin va pleca la UNPR sau va rămâne lângă partidul cu care a câştigat alegerile, în 2012, PNL? Interesant este ce hotărâre va lua primarul, care a avut o surpriză neplăcută, chiar din partea PSD, la şedinţa Consiliului Local, de astăzi, când un proiect de hotărâre nu a fost votat de noii parteneri politici.

Timpul deciziilor a venit, chiar dacă sunt „împachetate” în cel mai grosolan ambalaj pe care l-am văzut în cei 25 de ani de democraţie. Să dai o astfel de OUG, înainte de alegeri, să fii disperat să îi aduci pe primari, prin şantaj, cu banii de la Guvern (a se înţelege ai românilor care cotizează) doar ca să arăţi ce „puternic” eşti şi cum câştigi alegerile, ne arată, de fapt, ce ne aşteaptă în următorii ani, alături de aşa conducători. Acum, mulţi ar trebui să gândească  şi să nu mai ia doar informaţiile servite de diferite canale, pro sau contra, şi să decidă singuri, pentru viitorul lor, în noiembrie.

Nu ştiu dacă putem să îi blamăm, până la capăt, pe primarii care vor deveni traseişti, din simplul motiv că vorbim de un şantaj financiar, cu repercursiuni asupra comunității care nu va mai primi fonduri pentru dezvoltare.

Dar cred că ar trebui să existe o reacţie publică, chiar din partea lor, pentru a nu mai permite oricărui politician să transforme totul după bunul plac, doar pentru că EI vor să fie, în momentul lor de vremelnicie politică, Dumnezeul poporului român!

Cine începe?

Please enter banners and links.

Next Post

Construcţia centrului „Demnitate Regăsită”, din Cuza-Vodă, va fi terminată

joi aug. 28 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱După mai bine de 8 ani, de când a început să fie implementat proiectul aplicat de DGASPC, „Demnitate Regăsită”, destinat persoanelor cu probleme neuropsihice, încep să se vadă primii paşi privind finalizarea acestuia. În şedinţa de Consiliu Judeţean, a fost aprobată suma de 260.000 de […]