Iliuţă contra Drăgulin

iLIUTA VASILEMarea şi apriga bătălie electorală pentru primăria Călăraşi, din 2016, se prefigurează încă de pe acum. Cum edilul Daniel Drăgulin, deocamdată, doar simplu membru PNL, a făcut un pas în spate, chiar înainte de alegerile prezindenţiale, în prezent, se prefigurează doi candidaţi din partea Alianţei Creştin Liberale (ACL) pentru  primăria Călăraşi. Aşa cum a precizat, în cadrul conferinţei de presă din această săptămână, deputatul Iliuţă este  hotărât să se înscrie în cursa pentru  câştigarea  postului de edil al municipiului Călăraşi, pentru care are şi susţinerea lui Răducu Filipescu.

,,Pot spune că, la momentul acesta, Daniel Drăgulin are o altă convenţie cu alte partide politice, mai exact cu UNPR-ul, drept dovadă că zilele acestea nu a participat la Biroul Permanent al celor două Organizaţii Municipale PNL şi PDL, pentru pregătirea alegerilor prezidenţiale din toamnă. Eu sunt unul dintre candidaţii ACL la primăria Călăraşi, alături de Viorel Ivanciu. În urma unui sondaj,  se va stabili care dintre noi doi va pleca, cu şanse reale, în competiţia pentru câştigarea funcţiei de primar al Călăraşiului. Cu experienţa pe care o am în administraţia locală şi cu spiritul antreprenorial de care am dat dovadă, pot face  administraţie de calitate la Călăraşi. Mă voi implica foarte mult în campania alegerilor prezidenţiale de la Călăraşi, pentru a câştiga o şi mai mare notorietate!”, a spus deputatul Iliuţă.  De asemenea, parlamentarul călărăşean  ia în calcul şi o retragere din viaţa politică în cazul în care nu va fi desemnat, din partea ACL Călăraşi, să intre în competiţia  alegerilor locale din 2016. Dacă în urma sondajului pe  care îl vom face va fi desemnat Viorel Ivanciu candidat la primărie, sau dacă  Daniel Drăgulin se va răzgândi, eu voi face un pas înapoi. De asemenea, nu voi candida pentru un nou mandat de parlamentar  şi mă voi ocupa exclusiv de afacerile pe care le am!”, a mai adăugat deputatul Iliuţă.

Please enter banners and links.

Next Post

Ordonanţa primarilor traseişti poate lovi şi la Călăraşi

mie aug. 27 , 2014
Ordonanţa de Urgenţă care permite primarilor să se îndrepte către ce partid vor, în termen de 10 zile, ar putea lovi şi la Călăraşi. De departe, toţi ochii vor fi aţintiţi către edilul municipiului Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin, care va trebui să ia o hotărâre: este sau nu, alături de […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!