Muzeul Municipal Călărași a fost închis

MuzeuAmpla acțiune de verificare a instituțiilor publice, dar și a clădirilor private, destinate publicului larg, în ceea ce privește existența autorizațiilor date de ISU, a făcut să se ajungă la decizia de închidere a unora dintre acestea.

Închiderea Sălii Polivalente și a Bibliotecii Județene  a fost urmată, în această săptămână, de închiderea Muzeului Municipal Călărași.

Decizia a fost luată de conducerea Primăriei Călărași, în subordinea căreia se află.

”Nu am așteptat să vină cei de la ISU să ne amendeze și am demarat acțiunea de autorizare. Ne dorim ca, până de sărbători, să repornească activitatea la această instituție.”, a declarat, pentru Actualitatea de Călărași, primarul Daniel Ștefan Drăgulin.

De menționat că, această clădire, după ce nu a mai fost folosită ca sediu pentru Primărie, și-a schimbat destinația de funcționare și nu și-a obținut autorizarea necesară, la finalizarea lucrărilor de reamenajare.

Please enter banners and links.

Next Post

Lucrarea de înlocuire a rețelelelor de apă și canalizare nu se va încheia la termen

vin nov. 27 , 2015
“Extinderea și reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă și de canalizare, din județul Călărași”, proiect demarat în urmă cu 6 ani, se apropie de final. În cadrul acestuia, se implementează și proiectul CL8, iar fondurile europene, accesate prin POS Mediu (Programului Operaţional Sectorial de Mediu), trebuie cheltuite până la sfârșitul […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!