Locatarii blocului afectat de explozie au revenit acasă

Primaria a facut curatenie la blocul care a explodat. 1pngLa Călăraşi, alimentarea cu gaz a scărilor din blocul care a fost afectat de explozie, cu excepția celei unde a a vut loc evenimentul nedorit, a fost reluat în cursul Primaria a facut curatenie la blocul care a explodatzilei de vineri, 27 decembrie, iar locatarii au putut reveni în locuinţe.
Raportul întocmit de responsabilii guvernamentali arată că explozia, în care un om a murit, s-a produs din cauza unei acumulări de gaze, fiind afectate 8 apartamente, din care 3 apartamente nu mai pot fi locuite.
Imobilul nu este în pericol de prăbuşire a declarat, la Călărași, vicepremierul Gabriel Oprea, în urma raportului realizat de specaliștii de la Inspectoratul de Stat în Construcții. Primăria, Consiliul Judeţean Călăraşi, alături de Guvern se vor implica pentru a sprijini cu fonduri cele 8 familii rămase fără case.
Primarul Daniel Ștefan Drăgulin a declarat că, în cursul zilei de astăzi, sâmbătă, 28 decembrie, va fi încheiată acțiunea de degajare a spațiului public din jurul blocului unde s-a produs deflagrația.

Please enter banners and links.

Next Post

Tânărul, din Luica, ce şi-a omorît tatăl şi bunica a fost arestat

sâm dec. 28 , 2013
Un tânăr de 20 ani, din comuna Luica este suspect că şi-a omorât tatăl şi bunica, în data de 26 decembrie şi apoi a dat foc locuinţei. Potrivit reprezentanţilor IPJ Călăraşi ,după sesizarea faptei, în noaptea de 26 spre 27 decembrie a.c., la ora 01,46, la fața locului s-a deplasat […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!