Ivan Patzaichin vine la Călărași

Print Friendly, PDF & Email

Ivan PatzaichinAstăzi, binecunoscutul canoist, Ivan Patzaichin va veni la Călărași pentru a discuta cu primarul municipiului Daniel Ștefan Drăgulin. Scopul vizitei este acela de a stabili data la care urmează să fie organizat, la Călărași, concursul de vâslit.

Municipiul Călărași face parte din circuitul stabilit al concursurilor de vâslit în canotci de 10+1 “Descoperă ROWmania”, organizat în perioada mai – august, în câteva dintre orașele străbătute de râuri sau cu deschidere la lacuri, respectiv: Bucureşti, Oradea, Timişoara, Cluj-Napoca, Tîrgu-Mureș, Râmnicu Vâlcea, Piteşti, Buzău, Bacău, Iaşi, Constanţa, Brăila, Galați, Alba-Iulia, Arad, Călăraşi, Giurgiu, Miercurea Ciuc şi Sfântu Gheorghe.

Vedetele acestor mini festivaluri pe apă sunt cele 3 canotci de 10+1 (şi care poartă numele celor 3 braţe ale Dunării – Sulina, Sfântu Gheorghe şi Chilia), iar participanţii se vor întrece într-o competiţie de vâslit – viteză.

Concursurile “Descoperă ROWmania” vor începe pe 11 mai și vor culmina cu cea de-a treia ediție a RowmaniaFest, Festivalul Internațional al Bărcilor cu Vâsle de la Tulcea din 30 august – 1 septembrie 2013.

Vom reveni cu amănunte.

Please enter banners and links.

Next Post

Laptele praf gratuit nu a mai ajuns la sugarii din județul Călărași, de două luni de zile

mar apr. 16 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Direcția de Sănătate Publică (DSP) din Călărași nu mai distribuie, la ora actuală,  laptele praf gratuit, necesar sugarilor ce nu sunt alăptați de mame. Ultima cutie de lapte praf a fost ridicată din depozitul  D.S.P. Călărași, la jumătatea lunii februarie a.c. . De atunci, au […]