INFORMARE UAT Comuna Borcea

In conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare, TITULARUL: COMUNA BORCEA, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI, intentioneaza sa solicite de la A.N. “Apele Romane” – Administratia Bazinala de Apa Buzau Ialomita – SGA Calarasi, aviz de gospodarire a apelor, pentru realizarea lucrarii: “MODERNIZARE STRĂZI IN COMUNA BORCEA, JUDEŢUL CĂLĂRAŞI” Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.
Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la sediu social: Judetul Calarasi, sat Borcea, Com. Borcea, str. Calea Calarasi, nr.422, persoana de contact : Ing. Nedelcu-Paturca Theodor Aniel, avand functia de primar, nr.de telefon 0242 340871, dupa data 08.08.2022.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

COMUNA BORCEA/ANUNT DE MEDIU

mie aug. 17 , 2022
COMUNA BORCEA cu sediul in com. Borcea, str. Calea Calarasi, nr. 422, judetul Calarasi, in calitate de titular al planului „ELABORARE PLAN URBANISTIC GENERAL SI REGULAMENT LOCAL DE URBANISM PENTRU COMUNA BORCEA„ amplasat in jud. Calarasi, comuna Borcea, sat Borcea+extravilan, aduce la cunostinţa autoritaţilor consultate pe durata procedurii de realizare […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!