În Parcul Dumbrava, polițiștii le-au explicat copiilor regulile de circulație

Print Friendly, PDF & Email

actiune politie copii
Politişti din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, Serviciului Rutier şi ai Politiei Municipiului Călăraşi au organizat, la data de 11 august 2016, o activitate cu caracter preventiv-informativ în Parcul Dumbrava.

Astfel, toţi copiii aflaţi la joacă în parc au stat de vorbă cu poliţiştii, cei mici fiind receptivi la sfaturile oferite de oamenii legii.

Totodată, acestora li s-a explicat semnificaţia indicatoarelor rutiere şi regulile de traversare, fiind folosit pentru partea practică un covor rutier instalat de poliţişti în parc.

De asemenea, politiştii au discutat şi aspecte legate de protejarea bunurilor personale, respectiv a telefoanelor mobile şi portofelelor, despre influenţa negativă a unui anturaj de neadecvat, au fost invăţaţi cum să evite contactul cu persoane necunoscute, alegerea locurilor de joacă şi au fost sfătuiţi să utilizeze cu prudenţă a reţelele de socializare.

actiune politie copii.png2

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

În acest week-end prelungit, efective mărite de polițiști patruleaza pe străzile Călărașiului

Dum aug. 14 , 2016
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Pentru ca cetăţenii să se bucure în linişte şi siguranţă de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, în baza planului aprobat de ministrul afacerilor interne, Petre Tobă, şeful Poliţiei Române, chestor de poliţie Bogdan Despescu, a dispus ca 9.800 să fie în stradă, în acest week-end prelungit. […]