În această dimineață, două accidente rutiere, cu victime, s-au produs în municipiul Călărași

Print Friendly, PDF & Email

accidentÎn această dimineață, între orele 10 – 10.30, două accidente rutiere, cu victime,s-au produs pe raza municipiului: unul pe strada Grivița, în dreptul magazinului Vlăduț-locul unde se produc cele mai multe accidente din oraș- și al doilea pe strada București.

În primul accident s-a înregistrat o victimă, pasagerul din  dreapta al unuia dintre autovehiculele care s-au ciocnit, pe fondul neacordării de prioritate. Acesta prezenta un traumatism cranio-cerebral ușor și acuza dureri de cap, fiind transportat la spital.

Cea de-a doua victimă, o femeie de 60 de ani, a fost acroșată de o mașină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. În urma impactului, aceasta a acuzat dureri la nivelul capului și prezenta excoriații faciale, fiind transportată la spital.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Ultimă oră: Ministrul Sănătății desfiinţează toate direcţiile de sănătate publică judeţene şi CAS judeţene

mar mart. 12 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱 Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a anunţat, marţi, 12 martie, că direcţiile de sănătate publică judeţene şi casele de asigurări de sănătate publică judeţene vor fi desfiinţate în următoarele zile. Nicolăescu a precizat că măsura desfiinţării direcţiilor de sănătate publică judeţene şi caselor de asiguări de […]