Ultimă oră: Ministrul Sănătății desfiinţează toate direcţiile de sănătate publică judeţene şi CAS judeţene

Eugen Nicolaescu

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a anunţat, marţi, 12 martie, că direcţiile de sănătate publică judeţene şi casele de asigurări de sănătate publică judeţene vor fi desfiinţate în următoarele zile. Nicolăescu a precizat că măsura desfiinţării direcţiilor de sănătate publică judeţene şi caselor de asiguări de sănătate publică judeţene va aduce economii la buget.

Ministrul Sănătăţii a mai spus că 2013 va fi anul marilor schimbări în sănătate, precizând că are sprijin politic pentru măsurile care vor fi luate.

Declaraţiile au fost făcute la Forumul Naţional al Asociaţiilor de Pacienţi, organizat de Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România şi Colegiul Medicilor din România, informează www.gândul.info.

Please enter banners and links.

Next Post

Zilele de 2 si 3 mai, oficial nelucratoare

mar mart. 12 , 2013
Personalul din sectorul bugetar va beneficia de o “minivacanta” la inceputul lunii mai, conform unui act normativ publicat recent in Monitorul Oficial si intrat deja in vigoare. Concret, bugetarii vor avea, nu mai putin, de 5 zile libere, in intervalul 1-6 mai 2013. Pe de alta parte, sunt si cateva […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!