Fostul primar Dragu s-a luat de “tovarăşul cu barbă”, din Consiliul Judeţean

Print Friendly, PDF & Email

Dragu NBanii daţi primăriei Lehliu Gară, pentru datorii, a încins atmosfera în şedinta de Consiliu Judeţean. Cel mai supărat a fost Nicolae Dragu, care, nemulţumit de faptul că peste 74 de miliarde de lei vechi au plecat la Lehliu Gară, a simţit nevoia să vina şi el cu un amendament, chiar dacă nu era…legal.

Astfel, profitând de prezenţa în sala de şedinte a primarului comunei Independenţa, Lică Voicu, Nicolae Dragu a pledat, cu tărie, pentru propriul amendament de susţinere a primăriei comunei Independenţa cu 15.000 lei, pentru plata unei facturi restante, care însă nu se încadra la condiţia de arierat, şi anume, să aibă o vechime de peste 3 luni de la data scadenţei la plată.

Foarte vocal, Nicolae Dragu “s-a bătut” cu toată lumea pentru aceast “cauză”, acuzând consilierii, din nou, de “blaturi de partid”, de obedienţa faţă de “tovăraşul cu barbă” (n.n. preşedintele Răducu Filipescu, absent), de rea intenţie, printre cei “incriminaţi” fiind şi trei dintre consilierii săi UNPR care, în opinia fostului primar, au fost “cumpăraţi” de U.S.L. .

Ce uită primarul Dragu este ca el însuşi face parte din U.S.L., prin apartenenţa sa la UNPR., dar asta nu il împiedică să aibă astfel de ieşiri. Una peste alta, fostul primar a fost total nemulţumit că amendamentul său a fost respins, singurii lui susţinători fiind Gabriel Rădulescu, consilier judeţean UNPR, şi discipol al fostului primar, dar şi consilierii Emil Muşat – PDL şi Gheorghe Mandache – PNTCD, votul acestora fiind mai mult din spiritul de opoziţie, una foarte subţire, în plenul Consiliului Judeţean.

Încă o mențiune: cu toate că la finalul anului trecut păreau a fi în opoziţie cu U.S.L., consilierii PP-DD votează, de la începutul lui 2013, alături de consilierii USL.

 

Please enter banners and links.

Next Post

O tânără din Călărași a vrut să se omoare, aruncându-se de la etaj

mar mart. 5 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Paramedicii din Călăraşi au intervenit pe Aleea Centralei, pentru preluarea şi acordarea primului ajutor unei tinere în vârstă de 32 de ani, care a suferit mai multe traumatisme, după ce a căzut de la o înălţime de circa 4 – 4, 5 metri Luni, 4 […]